Šárka Grossová znovu promlouvá ke zdraví manžela: Nechutná hra bulváru. Dcery se mě ptají...

28.01.2014 11:50

Spekulace o zdravotním stavu expremiéra Stanislava Grosse zaplnily stránky Blesku i v úterý. A nutno dodat, že rodině Grossových připravily opravdu nepříjemné chvilky. „Je to nechutná hra médií, kterou vůbec nevím, co kdo sleduje,“ posteskla si Šárka Grossová ParlamentnímListům.cz. Těm včera ve stejné souvislosti prozradila, co jejího muže skutečně trápí a pokládala věc za ukončenou.

Šárka Grossová znovu promlouvá ke zdraví manžela: Nechutná hra bulváru. Dcery se mě ptají...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Šárka Grossová

Anketa

Co říkáte na informace o Sobotkovi v záležitostech náhrad a OKD?

hlasovalo: 5769 lidí

Jak se ukázalo, nestačilo to. „Víte, je to velmi nepříjemné, hlavně pro naše dcery. Já sama bulvár vůbec nečtu, ani bych se tím nezabývala, ovšem dcery se samozřejmě teď ptají, co je s tatínkem. Když si přečtou ty hrozné zprávy, které se tam objevily o tom, co vše může jejich tátovi být, je to opravdu značně nepříjemné a musím říct, že nám to velmi ubližuje. Nechápu to, proč má někdo tendence tyto věci psát a ještě se odvolávat na nějaké lékaře, které ale ani nejmenuje. Byla bych ráda, kdyby to už skončilo – není totiž co víc ke stavu mého manžela říct, než jsem uvedla včera,“ řekla Grossová.

Vše o Stanislavu Grossovi čtěte ZDE.

Grossová: Věřím, že bude v pořádku, nechápu, proč zlé spekulace pokračují...

Ta v pondělí uvedla, že pravdou je, že manžel zdravotními obtížemi v poslední době trpí. „Má nyní problémy s páteří a tím pádem má oslabenou pravou ruku. Čekají ho vyšetření a možná i operace. Věřím ale, že bude opět v pořádku,“ sdělila naší redakci.

Jak se ukázalo, bulvární deník tím však od dalších spekulací neodradila. Ba naopak. V úterý přišel s dalšími snímky, okomentovanými nejmenovanými lékaři, kteří pouze na základě obrázků na dálku vytvořili možné diagnózy bývalého šéfa sociální demokracie a předsedy vlády. A nutno dodat, že uvedené diagnózy vyznívají značně katastroficky.

I v popisu toho, že by Stanislav Gross zřejmě měl svůj skutečný zdravotní stav před veřejností tajit, zatímco se jezdí údajně dokonce léčit do zahraničí, se však odvolává Blesk pouze na zdroje blízké Grossovu okolí. Ti tvrdí, že k utajování skutečného stavu věcí dochází ze strany rodiny Grosse prý právě hlavně kvůli dětem. Ať tak nebo tak, pravdou je, že právě pro ně jsou jistě tyto dny značně znepokojující.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Hechtová

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…