Senátor daroval stovky míčů za stovky tisíc

16.11.2011 12:33

V průběhu září a října rozvezl senátor Miroslav Antl (BPP) do každého mládežnického fotbalového oddílu ve svém senátním obvodě deset nových kvalitních fotbalových míčů.

Senátor daroval stovky míčů za stovky tisíc
Foto: redakce
Popisek: Miroslav Antl, senátor

Miroslav Antl podle zprávy, kterou zaslal ParlamentnímListům.cz, před volbami slíbil, že bude podporovat spolkovou a sportovní činnost, zejména rozvoj mládežnického sportu.

Antl již v roce 2009 daroval 200 tisíc korun na podporu spolků v regionu a v letošním roce nakoupil 560 fotbalových, volejbalových a basketbalových míčů pro 56 mládežnických oddílů v tržní hodnotě přes 300 tisíc korun.

"Protože se Miroslav Antl již dlouhá léta setkává s neuvěřitelným plýtváním veřejných peněz a předražováním různých zakázek, rozhodl se, že si sám vyzkouší, zda jde ušetřit finance při nákupu, pokud má člověk zájem. Sportovní míče pro mládežnická mužstva, které tvoří fotbalové míče tradičního anglického výrobce MITRE, volejbalové míče prémiové japonské značky MIKASA a basketbalové míče předního světového výrobce MOLTEN se panu senátorovi podařilo nakoupit za poloviční ceny," uvádí materiál, který má naše redakce k dispozici.

KAM DÁL:

reklama

autor: tan

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To je psycho, tohle... Němcová odešla z místnosti. Ostatní hlasovali pro

14:30 To je psycho, tohle... Němcová odešla z místnosti. Ostatní hlasovali pro

Členové ústavněprávního výboru Senátu dali zelenou petici 15 tisíc zemědělců. Ti chtějí zrušit Fialo…