Podle astrologa nás čeká rok zvratů i nepokojů. Obavy prý však máme hodit za hlavu

30.12.2012 13:48

REVUE Hvězdy prý signalizují, že nám naši politici v tom nadcházejícím novém roce budou předvádět doslova "nevídané" kousky a zvraty. Není prý vyloučeno, že se dotknou i přímé volby prezidenta. Ani ve světě klid nebude, konflikty a sociální bouře hrozí prý ale i v Evropě - v Británii, Německu a Řecku. Pro ParlamentníListy.cz poodhalil na závěr roku 2012 tajemství skryté ve hvězdách astrolog Vít Kuntoš.

Podle astrologa nás čeká rok zvratů i nepokojů. Obavy prý však máme hodit za hlavu
Foto: hns
Popisek: Vít Kuntoš a horoskop na rok 2013

Konec kalendářního roku je již tradičně chvílí, kdy vzhlížíme k následujícím měsícům s otázkou, co nám přinesou. A koho jiného se zeptat na výklad, než astrologa?

"Pohled na nebeskou klenbu a prozkoumání pohybu planet v příštím roce nám může poodhalit roušku tajemství, která budoucnost zakrývá. Přesto mějme na mysli, že naše budoucnost není pevně daná a že to co zde odhalujeme, jsou pravděpodobné možnosti vývoje na základě hlavních astrologických trendů," řekl úvodem své předpovědi pro ParlamentníListy.cz Vít Kuntoš.

Než se pak zaměřil přímo jen na Českou republiku, upozornil na to, že je zapotřebí uvědomit si obecné konstelace celého roku 2013. Právě ony totiž budou definovat základní témata.

"Na počátku roku bude sextil mezi Saturnem a Plutem přinášet větší vnitřní sílu. Mezilidské vztahy budou procházet vývojem, stejně tak se může v této době proměňovat náš vztah k majetku a hodnotám," uvedl astrolog Kuntoš pro začátek a pokračoval:

"Kvadratura mezi Uranem a Plutem přinese pokračování krize, touhu po nezávislosti a potřebu upevnit moc. Mocenské struktury se mohou v příštím roce transformovat. Dají se předpokládat konflikty a nepokoje – v riziku jsou zejména Anglie, Řecko, Německo, Sýrie či Afghánistán. Rok 2013 skýtá ovšem výjimečné duchovní příležitosti (velký trigon Jupiter – Saturn – Neptun) a právě práce na této úrovni bude silným tématem."

Čekejme zvraty, obraty a nevídané kousky...

Vít Kuntoš se však dál podíval dle očekávání, hlavně na konstelaci hvězd, které se týkají přímo horoskopu České republiky a vypovídají tak o budoucí situaci v naší zemi.

"První části roku bude doznívat kvadratura Urana na Pluto a naše vládnoucí strany tak mohou předvádět nevídané, bude docházet k náhlým a nečekaným obratům. Je dosti možné, že se tato konstelace dotkne i přímé volby prezidenty, která se pravděpodobně neodehraje v původním zamýšleném termínu či dojde k jinému nenadálému zvratu," domnívá se astrolog ve své předpovědi.

Od jara 2013 podle Kuntoše pak bude úřadovat na obloze Neptun v trigonu na Slunce. To znamená, že bude panovat stále silnější trend dávající podporu levicově orientovaným stranám. V Poslanecké sněmovně tak může dojít k výraznějším změnám. Stejně tak zde ovšem může docházet ke zkreslování a lhaní, realita bude před veřejností libovolně ohýbána. Díky plutonskému vlivu bude prý docházet ke změnám v samotném vnímání vlády a zajímavým vývojem mohou projít i mezinárodní vztahy.

Tlaky na posunutí role Evropské unie

Bez povšimnutí pak Vít Kuntoš nenechal ani pohled na hlavní trendy týkající se Evropské unie (EU), jež se budou dotýkat Česka.

"Pluto v sextilu na Slunce EU ukazuje na velké vnitřní síly a transformační procesy v samotném jádru. Budou zde tlaky na to, aby se role EU posunula. S touto konstelací zajisté poroste v Bruselu i potřeba uchopit moc ještě pevněji do svých rukou. Naneštěstí bude v dubnu, květnu a září procházet přes Slunce Saturn, který oslabí vliv EU a zbrzdí její reálný rozvoj. Podpoří obraz rigidní a kostnaté unie neschopné pružně reagovat na změny," vysvětlil pro ParlamentníListy.cz dění na obloze dál astrolog.

Horoskop eura

A jelikož s Evropskou unií úzce souvisí i její měnová unie, na závěr si dovolil nahlédnout Vít Kuntoš i na horoskop eura.

"Pluto v konjunkci se Sluncem a na to Uran v kvadratuře na Slunce značí, že euro jako měna v příštím roce rozhodně nebude stabilní a eurozóna může změnit svoji podobu. Další rok přinese tedy pokračování krize a vývoj společnosti bude urychlen. Je dobré na to být připravený. Zároveň však zdůrazňuji, že není důvod k obavám. Všichni zodpovídáme za svůj vlastní život, máme možnost svobodné volby a je na nás, jakou realitu si vytváříme. Přeji všem čtenářům ParlamentníchListů.cz, aby se vám dařilo plnit si své sny a žít nejenom v příštím roce šťastně," uzavřel svůj náhled na oblohu astrolog.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Hechtová

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

16:45 Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

Odhalení ruské sítě ohrožující bezpečnost České republiky i Evropské unie? BIS by podle politologa a…