Amnestie prý osvobodila Daru Rolins. Zpěvačka to bere jako dárek od Ježíška

01.01.2013 20:39

Podle TV Nova bude i Dara Rolins jednou z těch, kterých se bude týkat amnestie prezidenta Václava Klause. Soud jí totiž v prosinci snížil trest na rok a půl nepodmíněně.

Amnestie prý osvobodila Daru Rolins. Zpěvačka to bere jako dárek od Ježíška
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Václav Klaus pronesl poslední novoroční projev ve svém funkčním období

Zpěvačka Dara Rolins je odpovědná za smrt motocyklisty, kterého srazila svým autem. V prosinci jí soud snížil trest na 18 měsíců nepodmíněně, a tak bude podle televize osvobozena amnestií Václava Klause. Za mužovu smrt tak nebude nikdo potrestán.

Závěr zatím těžce nese vdova po motorkáři. "Teď jste mě tak zaskočila, že lapám po dechu. Nevím, jak to spolknu. Opravdu. Protože dva a půl roku bojování, dva a půl roku pro pravdu jsou vniveč,“ uvedla.

Rolins prý nijak nejásala

Zpěvačka osvobození vítá. "Hovořila jsem s ní dneska po poledni. Přijala to s velkou pokorou. Nijak jásavé to nebylo, ale vnímá to jako dárek navíc od Ježíška," prohlásila její advokátka Iveta Végsöová.

Zatím není jasné, zda bude muset zpěvačka zaplatit vdově i milionové odškodné. Kromě ní se amnestie bude týkat u dálničního piráta Aleše Trpišovského, celebrity Jiřího Pomejeho a fotbalového bosse Františka Chvalovského, tvrdí server Lidovky.cz.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: pan

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…