Co je to s Kalouskem? Dívali se na Moravce a bojí se o ministrovo zdraví

19.03.2012 9:26

Deník Aha! si všiml včerejšího vystoupení ministra financí Miroslava Kalouska (TOP 09) v Otázkách Václava Moravce. Přesněji, deník se zaměřil na jeho zdraví. Kalouskovi se totiž podle pozorování bulvárního listu při vysílání třásly ruce ve chvíli, když si doléval sklenici vodou.

Co je to s Kalouskem? Dívali se na Moravce a bojí se o ministrovo zdraví
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Ministr Kalousek zavítal do Otázek Václava Moravce

„Pořádně ostrá byla diskuse ministra financí Miroslava Kalouska (TOP 09) s hejtmanem a místopředsedou ČSSD Michalem Haškem ve včerejších otázkách Václava Moravce. Ministr protesty nespokojených Čechů přirovnal k Hitlerovi a chvílemi viděl i trpaslíky...,“ tak začíná deník Aha! svůj článek o tom, že Kalousek má zřejmě potíže se zdravím.

Ministr si totiž v průběhu vysílání do sklenice naléval z plastové láhve vodu a silně se mu při tom třásly ruce.

„Byla příčinou rozrušení z diskuse změna počasí (včera silně klesal tlak vzduchu), onemocnění, nebo měl za sebou pan ministr náročnou noc? No a pak ty řeči o trpaslících…“ píše dále Aha!.

Deník také kromě toho zmínil, co ministr včera ve studiu říkal. Na otázku, co říká na protesty lidí, kteří podporují tzv. Holešovskou výzvu vyzývající k odchodu vládu, parlament i prezidenta s tím, že by měla být ustanovena vláda odborníků, totiž Kalousek reagoval: „O novém spravedlivém řádu mluvil i jakýsi malíř pokojů v Německu.“ Tím připomněl nástup Hitlera k moci.

Nejhorší jsou trpaslíci

Místopředseda ČSSD Michal Hašek na to naopak podotkl, že lidem dochází trpělivost a i dech. Kalousek ovšem na to podle připomenutí deníku taktéž odvětil po svém.

„Od počátku pořadu pan hejtman reaguje tak, že mám stále potřebu říct: A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci….,“ dodal šéf státní kasy.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…