Doktor Hnízdil: Na Hradě potřebujeme mravného člověka. A tím je Fischerová

24.07.2012 15:01

Známý lékař Jan Hnízdil vyjádřil na svém blogu podporu prezidentské kandidátce Táně Fischerové. Podle něj je to člověk, který může navrátit Pražskému hradu morální hodnoty.

Doktor Hnízdil: Na Hradě potřebujeme mravného člověka. A tím je Fischerová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Táňa Fischerová

V květnu napsal Hnízdil na svém blogu, že potřebujeme prezidenta, který funkci nechce, není to žádný pragmatik nebo politik a rozhodně ne někdo, kdo bude vyhazovat peníze za volební kampaň. A takovým člověkem je podle něj Táňa Fischerová.

„Nepotřebujeme, aby se prezidentem stal rafinovaný ekonom nebo politický rutinér. Pražský hrad a úřad prezidenta v historii byly především symboly státu a jeho hodnot,“ konstatuje Hnízdil.

„Paní Táňa Fischerová nemusí hovořit o mravnosti, soucitu, svědomí, pravdě a lásce. Tyto hodnoty ztělesňuje. Hradu i státu je může vrátit. S vděčností a úctou připojuji podpis pod její nominaci,“ dodává známý lékař.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…