Hejtmanka se pustila do Paroubka: Tradice? Hahaha

19.07.2012 10:49

Hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová na svém čtvrtečním blogu zpochybnila hned několik kroků, jichž se expremiér Jiří Paroubek v poslední době dopustil. Vše se točí zejména kolem ústředního motta Paroubkovy nové strany Hrdost – odpovědnost - tradice.

Hejtmanka se pustila do Paroubka: Tradice? Hahaha
Foto: Repro TV Prima
Popisek: Jiří Paroubek v Partii televize Prima

"Pěkně polepené auto strany NS LEV 21 můžete potkat na českých silnicích a nutno říci, že je k nepřehlédnutí," uvádí Vaňhová. Polepu podle jejich slov vévodí slogan Hrdost – odpovědnost  - tradice. 

"Přemítám, na co je asi tak na zadním skle vozu vyobrazený pan předseda hrdý. Možná na to, jak se tajemně stal jedním z komerčně nejúspěšnějších českých spisovatelů. V podstatě se mu povedl zázrak. Ačkoli knihkupci tvrdí, že jeho kniha byla propadák, na kontě mu za ni přistál ohromný honorář, který tento národní socialista obratem investoval v zahraničí," připomíná Vaňhová anabázi titulu Plnou parou v politice.

O té naší redakci Paroubek řekl, že se jí prodalo na 44 tisíc kusů. Mnozí námi oslovení knihkupci to však považují za nesmysl.

"Čtyři tisíce dalších prodaných knih za několik týdnů je neuvěřitelné číslo, protože například ve třetím největším řetězci knihkupectví, Knihy Dobrovský, který má po celém Česku třináct prodejen, se celkově od podzimu prodalo jen čtyřicet kusů Paroubkovy knihy," uvedl deník MfD s tím, že tímto počtem se Paroubek řadí k nejúspěšnějším českým spisovatelům vůbec, například k Michalu Vieweghovi, jehož romány jsou pravidelně i zfilmovány.

"Ona Odpovědnost se zřejmě váže k tomu," pokračuje hejtmanka, "jak odpovědně a zodpovědně pan předseda přistupuje k vyplňování svých daňových přiznání. V tom letošním nějak pozapomněl uvést částku 3.500.000 korun, kterou získal za prodej bytu."

No a teď si představte, že by se z těch spisovatelských veleúspěchů a daňových pochybení stala ona Tradice, uzavřela Vaňhová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…