Okamura je jako z filmů o Homolkových. Komentátor doufá, že nebude zvolen

10.12.2012 22:51

Alexandr Mitrofanov prý jen doufá, že Tomio Okamura nebude zvolen prezidentem. Podle něj je to člověk, který si neustále protiřečí. Navíc vystupuje jako postava z filmové trilogie o Homolkových.

Okamura je jako z filmů o Homolkových. Komentátor doufá, že nebude zvolen
Foto: Martin Kovář
Popisek: Tomio Okamura

„Je to člověk, který řekne A, za chvíli to vymaže, pak řekne minus A a lidem se to líbí,“ uvedl v Událostech, komentářích Alexandr Mitrofanov. „Všechno v jeho očích je, všimněte si, jakýmsi černým filmem. Všichni jsou gauneři,“ popisoval komentátor Práva.

Navíc podle něj Okamura působí jako jakási postava z filmové trilogie o Homolkových. „Je právě pro ty Homolky něčím srozumitelným,“ dodal i na adresu jeho voličů.

Valné mínění o něm nemá ani politolog Daniel Kroupa. „Jsou to nahodile posbírané myšlenky, které dobře rezonují ve společnosti,“ popsal slova Okamury. Navíc podle něj jeho současné názory výrazně nesouhlasí s tím, že na začátku 90. let byl voličem ODS. „Byl by prezidentem nesmírně chaotickým.“

Kroupa se také obává jeho ambicí. Okamura na něj prý působí tak, že po případném zvolení by se snažil získat více moci, než má prezident mít. „Zde se jedná o ničím nepodmíněné ambice, ten člověk nemá sebemenší politické a diplomatické zkušenosti,“ dodal.

Komentátor Erik Best také poznamenal, že podle jeho názoru se Okamura ani nesnaží být zvolen. „Je to vidět v tom, že například nemá vůbec transparentní kampaň,“ zdůvodnil.

A měl by být Okamura zvolen? „Moje největší výhrada je, že vzbuzuje falešné naděje,“ míní Best. „Naštěstí doufám, že nebude zvolen,“ odpověděl ostře Mitrofanov. „Je to postava na natočení kovbojky,“ uzavřel.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: pan

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…