Politický konzultant premiérů i exprezidenta dumá. Chtěl by sňatek s konvicí na kávu

02.02.2014 22:11

Někdejší poradce premiérů a exprezidenta Václava Klause Tomáš Haas na sociální síti Facebook napsal, že uvažuje o sňatku s konvicí na kávu. Tímto specifickým prohlášením reagoval na informace o tom, že se v Kalifornii ve Spojených státech oženil jeden mladík se svým psem. Ostatně, podle Haase se jejich manželství až tolik neliší od manželského svazku: Ona pískne a vy k ní hned běžíte.

Politický konzultant premiérů i exprezidenta dumá. Chtěl by sňatek s konvicí na kávu
Foto: MK
Popisek: Tomáš Haas

V Kalifornii podle všeho existuje zákon, který člověku dovoluje uzavřít manželský svazek i se svým vlastním psem. Pakliže si muž vezme svého psa a není to fenka, bylo by to snad možné označit i za gay manželství. K tomuto závěru dospěl politický konzultant Tomáš Haas, který se na sociální síti podivuje nad tím, co všechno je na světě možné. Přesněji řečeno, co je možné právě v Kalifornii, kde prý můžete narazit na spoustu cvoků pohromadě.

„Asi se rozvedu a ožením se s mou konvicí na kafe. Provází mě životem již hezkou řádku let a vytvořil se mezi námi vztah už beztak podobný manželství. Ona pískne a já k ní hned běžím. Ale napřed musím s tou konvicí odletět do Kalifornie. Za prvé jsem tam už dlouho nebyl a za druhé se takovéhle vylomeniny mohou stát jen tam," upozorňuje někdejší poradce exprezidenta.

Co přesně napsal Tomáš Haas

Tak tohle tady ještě opravdu nebylo.
Pán na obrázku se oženil se svým psem. Údajně prý legálně, využil nějakého starého zákona, který to v Kaifornii dovoluje. Vzhledem k tomu, že jde o psa a ne o fenku, je to vlastně i gay manželství.
Já mám Kalifornii docela rád, je to krásný stát, má jen jednu nevýhodu.
Zdá se, že se všichni blázni v USA rozhodli, že se odstěhují do Kalifornie a polovině z nich se to povedlo.
Kdo mi nevěří, ať se někdy podívá na Venice Beach v Santa Monice. Tolik cvoků pohromadě jsem v životě neviděl. A vsadím se, že nikdo jiný.
Příště, ptá se autor článku, se snad začnou uznávat nejen sňatky mezi člověkem a zvířetem, ale i mezi člověkem a věcí?
To mě trochu uklidnilo.
Asi se rozvedu a ožením se s mou konvicí na kafe. Provází mě životem již hezkou řádku let a vytvořil se mezi námi vztah už beztak podobný manželství. Ona pískne a já k ní hned běžím.
Ale napřed musím s tou konvicí odletět do Kalifornie. Za prvé jsem tam už dlouho nebyl, a za druhé se takovéhle vylomeniny mohou stát jen tam.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…