Rathova manželka se ozvala na Facebooku

22.05.2012 9:58

Manželka Davida Ratha Eva zcela odmítá to, že by dosavadní advokát jejího manžela - právník Adam Černý - udělal v případu dosavadní obhajoby exhejtmana chyby a proto bude vyměněn. „Práce a schopností JUDr. Černého si naopak velice vážíme,“ uvedla Eva Rathová na Facebooku.

Rathova manželka se ozvala na Facebooku
Foto: hns
Popisek: David Rath má nové boty

Podle médií je rozplétání Rathovy korupční aféry sotva na začátku a jeho advokát už se údajně dopustil čtyř přešlapů, které mohou rozmetat exhejtmanovu obhajobu. Proto prý obviněný Rath ve čtvrtek svého obhájce vymění. České televizi to oznámil zástupce Rathovy manželky František Šejnost. Jméno však neprozradil.

Celé prohlášení Evy Rathové ZDE

Jenže podle Rathovy manželky Evy to není pravda. „Zcela dementuji tímto výroky, které se objevily v médiích, jako citace výroku zmocněnce naší rodiny Františka Šejnosty o tom, že dosavadní advokát mého manžela JUDr. Černý udělal chyby a že snad nejsme s jeho prací spokojeni a proto bude vyměněn. Práce a schopností JUDr. Černého si naopak velice vážíme a má naši plnou podporu a důvěru,“ napsala Rathová na Facebook.

NEJNOVĚJŠÍ INFORMACE NEJEN O VYSTOUPENÍ RATHA PŘED SNĚMOVNÍM VÝBOREM NAJDETE ZDE

Podle jejích slov se naopak po dohodě s právníkem Černým utváří skupina právních expertů a konzultantů, kteří vytvoří ucelený tým, jenž na celém případu bude pracovat a to právě pod vedením právníka Černého.

„Je naprosto logické, že v kauzách tohoto typu se do práce postupně zapojují advokátní týmy specializující se na jednotlivé druhy práva. Nepravdivé informace v médiích jednoznačně považuji za útok na obhajobu mého manžela. Zároveň velice žádám média o klid z jejich strany pro naši rodinu,“ dodala pak k informacím Rathová.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…