Tloustne Nečas i Nagyová, všiml si bulvár

09.02.2013 15:46

Premiér Petr Nečas za dobu, co je v čele vlády, poměrně hodně přibral. Nejspíš se na něm negativně podepsal stres, který šéfování koaliční vládě přináší. Obdobný problém má ale nejspíš i jeho nejbližší spolupracovnice Jana Nagyová.

Tloustne Nečas i Nagyová, všiml si bulvár
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Petr Nečas

Nagyová byla vždy symbolem pohledné ženy, které se přezdívalo domina. Jenže jak vidno, dnes je vše jinak. Nagyová pořádně přibrala. „Na ředitelce sekce kabinetu předsedy vlády Janě Nagyové se výsadní postavení, jemuž se po boku jí blízkého premiéra naší země těší, podepisuje dost negativním způsobem. Z relativně atraktivní, pro některé muže zřejmě přitažlivé ženy, se stává stárnoucí, tělnatá, špatně oblečená a unaveně působící blondýna," napsala módní kritička Blesku Frantička Čížková.

Nejspíše její práce opravdu nebude procházkou růžovým sadem. Tím by se snad i vysvětlovaly velmi nadstandardní odměny, které od svého šéfa dostala.

Stresovým faktorem budou nepochybně i spekulace, že právě šéfka Nečasova kabinetu stojí za rozkolem premiérova manželství s Radkou Nečasovou. To je již několik týdnů v hluboké krizi.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…