Vtipkování televizních sporťáků: Jak Kalousek „pořešil“ Davis cup

18.11.2012 13:30

Ministr financí Miroslav Kalousek prý jako nadšený tenista „pořešil“ výsledek finálového utkání Davis cupu se Španělskem. Alespoň o něm tak na Twitteru vtipkovali mladí sportovní redaktoři České televize. Krizí zkoušená jihoevropská země prý příspěvek z kapes českých daňových poplatníků jistě ocení.

Vtipkování televizních sporťáků: Jak Kalousek „pořešil“ Davis cup
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Miroslav Kalousek

Sportovní komentátoři České televize na Twitteru vtipkovali o ministru financí Miroslavu Kalouskovi. Glosovali jeho přítomnost na finálovém utkání Davis cupu v Praze. Česká televize na internetových stránkách ukazuje tweety svých sportovních komentátorů. Díky tomu vešlo ve veřejnou známost, že Filip Horký a Jiří Kalemba smýšlí značně svérázně o ministru financí. Jako první na tuto informaci upozornil na svém webu Vít Bárta. Kompletní zpráva ZDE .

Jejich rozpustilou konverzaci spustila poznámka Filipa Horkého, který ministra financí, který je známým tenisovým fanouškem, zahlédl náležitě fanouškovsky přioděného na tribuně O2 Areny. „Ach, mr. Kalousek v reprezentační bundě. Jsem v klidu, finále bude „pořešený“,“ zaradoval se redaktor.

Jeho kolega Kalemba si přisadil: „Myslíš, že tam šoupnul něco z rozpočtu?“ Filip Horký ve své odpovědi ukázal, že má přehled i o ekonomické současnosti, když poznamenal: „Nějaký peníz by se Španělům do pokladnice hodil“.

Ministr financí, jehož oblíbeným tenisovým partnerem je samotný předseda tenisového svazu Ivo Kaderka, nebyl jedinou známou osobností, které bylo možno zahlédnout mezi diváky.  Kromě prezidenta Klause, který je tradičním tenisovým fanouškem, a bývalého premiéra Topolánka usedl do lóže například kontroverzní pražský podnikatel Roman Janoušek.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…