Radní Prahy chystají změny v dozorčí radě společnosti Kolektory Praha

10.01.2012 9:18

Pražští radní na úterním zasedání chystají personální změny v dozorčí radě městské firmy Kolektory Praha. Odejít by zřejmě mohli lidé spojení s minulým vedením města.

Radní Prahy chystají změny v dozorčí radě společnosti Kolektory Praha
Foto: Hans Štembera
Popisek: Demonstrace proti koalici ODS a ČSSD na magistrátu

Nová koalice ODS a TOP 09 postupně vyměňuje členy v orgánech všech městských firem. Své zástupce už zvolila do dozorčích rad dopravního podniku, Pražské vodohospodářské společnosti i Obecního domu. V úterý bude jednat o firmě Kolektory Praha, v jejíž dozorčí radě dosud sedí například zastupitelé ČSSD Miroslav Poche a Lukáš Plachý.

Rada hlavního města také asi vyzve ministerstvo financí k přejmenování ruzyňského letiště na Letiště Václava Havla. Rozhodnout by měla rovněž o tradičním daru pro první miminka narozená letos v Praze.

Radní by měli v úterý také potvrdit nového nájemce Divadla Komedie, kterým je sdružení Divadlo Company.cz, které v současnosti působí ve Strašnickém divadle. O novém provozovateli se rozhodlo už na začátku listopadu, oficiálně ale tehdy nebyla ukončena smlouva se současným nájemcem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…