Kritici vlády představili Nečasovu vizi: Znárodňování peněženek a likvidace síťovek

23.12.2012 11:49

S blížícím se koncem roku se politici stávají čím dál více terčem vtipů, zejména prostřednictvím sociálních sítí. A jako už tradičně to nejvíc schytává premiér Petr Nečas.

Kritici vlády představili Nečasovu vizi: Znárodňování peněženek a likvidace síťovek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Petr Nečas

Na největší protivládní stránce na Facebooku "Stydím se za vládu ČR a chci její demisi" si po schválení reformních zákonů berou kritici na paškál Nečase i celou jeho vládu. Zveřejnili zfalšovaný obrázek, na němž premiér představuje svou další vizi pro rok 2013.

Představený program je poměrně stručný, avšak výstižný. První bod si klade za cíl nalákat levicové voliče na zvyšování daní. Autoři tak ironizují protlačení daňového balíčku pravicovou vládou. Nečas na fotografii „láká“ i na pokračování ve znárodňování peněženek či zatýkání z politických důvodů, které už na vlastní kůži ozkoušel Roman Smetana. „Nečasova vize“ počítá i s likvidací síťovek, prý pro jejich nadbytečnost, a nezapomíná ani na slíbení prezentace svazáckých knížek v modré barvě.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Katastrofa století. A vláda nic.“ Mrazy zasadily v ČR krutou ránu

9:11 „Katastrofa století. A vláda nic.“ Mrazy zasadily v ČR krutou ránu

POHLED SELSKÝM ROZUMEM „Za mého dětství se říkávalo, že brambory jsou pokrmem chudého lidu,“ vzpomín…