Kokain, znásilnění, syfilis. V knize o Hillary a Billu Clintonových média objevují další a čím dál horší nařčení

19.10.2015 15:31

Politický analytik a bývalý poradce Donalda Trumpa Roger Stone právě publikoval novou knihu s názvem Válka Clintonů proti ženám, která je plná skandálů a slibuje zvednout emoce předvolební prezidentské kampaně v USA.

Kokain, znásilnění, syfilis. V knize o Hillary a Billu Clintonových média objevují další a čím dál horší nařčení
Foto: timesunion.com
Popisek: Bývalá americká ministryně zahraničí Hillary Clinton

Anketa

Dožije se Sobotkova vláda konce řádného volebního období?

25%
75%
hlasovalo: 4322 lidí

Stone a jeho spoluautor Robert Morrow v knize mapují nejenom politickou kariéru, ale i soukromí. Kniha tak vypráví nejenom o tom, jak se Hillary Clintonová podílela na neúspěšné irácké invazi, o tom, jak zneužívala svůj soukromý email v komunikaci s velvyslancem USA v Libyi a že poté, co byl velvyslanec zabit, se texty pokusila zničit.

Autoři knihy také tvrdí, že Hillary svého manžela v soukromí opakovaně bila a samotného Billa Clintona líčí jako sexuálního násilníka a uživatele kokainu. Už samotná předmluva ke knize začíná doslova bombou. Bývalá stážistka v Bílém domě Kathleen Willeyová v něm nepíše nic menšího než, že obviňuje tehdejšího prezidenta Billa Clintona z toho, že jí sexuální napadl v Oválné pracovně a jeho ženu Hillary z toho, že později při vyšetřování jiného případu proti ní zorganizovala „kriminální teroristickou kampaň“.

Clintonová měla být podle Willeyové i podle celé knihy Billovou spolupachatelkou. Pokračování knihy si s předmluvou v ničem nezadá. Tak například podle Stonea se Clinton měl dopustit prvního znásilnění už při studiích v Oxfordu. V roce 2001 byl u amerického soudu případ Juanity Broaddrickové, kterou měl Clinton znásilnit v době, když byl ještě státním návladním ve, aby ji donutila mlčet. Jinak řečeno, Hillary státě Arkansas. Kniha R. Stonea popisuje, co se mělo stát takto: „Jak Broaddricková vzpomíná: bylo to trapné, ale necítila jsem se v nebezpečí z jeho strany. Nakonec byl nejvyšším představitelem zákona ve státě, a navíc kandidoval na guvernéra... Ale když přišel do pokoje, Clinton neztrácel čas. Bylo to pro mě hrozné, křičela jsem: ne, nechci, prosím, přestaň, ale on neposlouchal... Clinton znásilnil Broaddrickovou dvakrát v průběhu 30 minut.“ Její žaloba ale byla odmítnuta pro nedostatek důkazů. Hillary Clintonová měla být aktivní při zametání stop po manželových „slabostech“. Vedle nekonsensuálního sexu k nim podle Stona patří nebo patřily také drogy, a to kokain.

Kniha tak tvrdí, že v 80. letech byl Clinton hospitalizován pro předávkování kokainem a jeho žena Hillary pak otevřeně vyhrožovala ošetřujícím lékařům, že pokud se ta informace dostane na veřejnost, tak už v USA nenajdou zaměstnání. Jednoho z lékařů prý měla přitom oběma rukama přitlačit na stěnu. Kniha pak také doslova píše, že „domácí násilí ze strany Hillary Clintonové ve vztahu k Billovi má dlouhou historii. Bila ho, házela po něm těžké předměty, škrábala a kopala ho až do krve“. Článek zveřejněný v USA v souvislosti s knihou pak tvrdí, že Hillary prý Billa zranila poté, co zjistila, že americká herečka Barbra Streisandová měla strávit v době její nepřítomnosti noc v Bílém domě. Clinton měl mít na obličeji takový šrám, že ho nebylo možné skrývat před novináři, kteří si ho všimnuli.

Tyto údajně potvrzené informace (na tom Stone trvá) jsou potom v rozporu s oficiálním obrazem šťastné rodiny, která Clintonovy obklopuje jako součást jejich politického image, což je hlavní Stoneův argument v knize. Podle něj je životním příběhem Clintonových „lhaní a porušování zákona“ že stejná pravidla ve společnosti platí i pro ně. To prý dokonale popisuje Clintonovy. Kniha dokonce velmi nelichotivě tvrdí, že Clintonovi jsou „na penicilin rezistentní syfilis“ americké politiky. Vše nasvědčuje tomu, že jejím hlavním cílem je zpochybnit image Hillary Clintonové jako demokratické kandidátky hájící ženská práva.

Stone se také podíval na lidi kolem Clintonových, například na poradce Sida Blumenthala, který mimo jiné figuruje jako korespondent v emailové korespondenci H. Clintonové, která byla nyní zveřejněna v rámci vyšetřování. Blumenthal měl být autorem „krycí“ verze tragédie v Benghází, při které zemřel americký ambasador a další tři občané USA. Měl to být Blumenthal, kdo zahájil špinavou kampaň proti kritikům Billa Clintona v době jeho impeachementu; a také on měl dotlačit Hillary k rozhodnutí svrhnout Kaddáfího v Libyi.

V rozhovoru s ruskou státní televizí Pervyj kanal, autor knihy také obvinil Clintonovy z nelegálních finančních machinací přes švýcarskou banku UBS a z toho, že H. Clintonová vždy myslí jen na svůj prospěch, nikoliv na prospěch země. Kniha je bezpochyby součástí předvolební kampaně v USA a její vydání v USA bylo dobře načasováno. Roger Stone je člověk spojený s republikánským kandidátem Donaldem Trumpem. Podle New York Post je Stone „kontroverzní postava, která nedávno opustila Trumpův tábor“.

Jak dále článek v New York Post dokládá, skandální obvinění kolem Hillary Clintonové ohledně jejího násilí vůči manželovi nejsou novinkou a Stone tu tak vlastně neotevřel zcela neznámé a nové téma, jež jsou projevem deviace elit, které už nevěří v to, Stone se ostatně volební zainteresovaností knihy příliš netají. Novinám New York Post řekl: „Je tu jen jedna Hillary –je to Sněhová královna. Taková je skutečná Hillary. To, co vidíte v její kampani, je klam.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veronika Sušová-Salminen

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…