Martin Koller udeřil: Žádní uprchlíci. Paraziti a dezertéři jsou to. Hnal bych je. A Islámský stát lze porazit takto, podrobně popíšu

10.12.2015 8:54

ROZBOUŘENÝ SVĚT MARTINA KOLLERA Islámský stát by šlo porazit během pár týdnů. Koordinací vzdušných úderů a pozemní akce široké koalice. Jenže se do toho nikomu nechce, uvádí pro ParlamentníListy.cz vojenský analytik Martin Koller, který znovu opakuje, že imigranty, kteří nyní míří do EU, nepovažuje za uprchlíky. Vrací se též ještě jednou ke svému sporu s někdejším „velitelem“ iniciativy Českoslovenští vojáci v záloze za mír Markem Obrtelem.

Martin Koller udeřil: Žádní uprchlíci. Paraziti a dezertéři jsou to. Hnal bych je. A Islámský stát lze porazit takto, podrobně popíšu
Foto: Dotazník pro Martina Kollera
Popisek: Martin Koller

Jak vidět stav na syrském bojišti? Rusové přesouvají do regionu další zbraně, chystá se zapojení britské a německé armády. Pomáhající strany se dle některých informací nechtěně bombardují. Co vyčíst z toho všeho a obecně z toho, co vidíme v Sýrii?

V Sýrii bojuje syrská armáda a legálně zvoleným prezidentem Asadem pozvaný ruský sbor proti teroristům. Především americké letectvo tam nikdo nezval, takže tam působí ilegálně a v rozporu s mezinárodním právem. S tím si ovšem reprezentanti USA nikdy velkou hlavu nedělali. Americká politická reprezentace se neustále snaží narušovat vznik efektivní koalice bojující proti islámským teroristům několika způsoby. Především neustále razí linii, že se má bojovat pouze proti Islámskému státu, nikoli ostatním teroristickým organizacím. Z toho vyplývá, že an-Nusrá, al-Káida,Tálibán, Palestinský islámský džihád a další teroristické organizace už asi nejsou teroristické, možná jsou to demokratičtí spojenci USA a Turecka. Před několika lety jsem šokoval názorem, že se dočkáme situace, kdy za americké zájmy budou bojovat islámští teroristé. A je to tady. Americká podpora Turecka a jím podporovaných teroristů je již nepřehlédnutelná. Dále se USA snaží různým způsobem působit na Francii, aby nespolupracovala s Ruskem a nepodporovala syrskou armádu v boji proti teroristům. V neposlední řadě přešlo americké letectvo k přímým útokům proti syrské armádě, takže nepokrytě pomáhá islámským teroristům. Američané se snaží sabotovat ruský boj proti islámskému terorismu i propagandisticky. Neustále omílají, že dochází k bombardování civilistů; a speciálně pro Evropany je určena legenda, že ruské nasazení zvyšuje počet uprchlíků. Jestli někdo prchá, tak jsou to islámští teroristé podporovaní z Turecka. Logicky prchají ke svým sponzorům. Následně lze předpokládat, že se pojedou zotavovat do EU k mutti Merkelové za peníze evropských daňových poplatníků jako ubozí uprchlíci. Dále americká a od ní závislá evropská propaganda, včetně české, vytváří nepravdivý mýtus o Kurdech, kteří bojují proti prezidentu Asadovi. Kurdové v Iráku, Sýrii i Íránu pouze brání svoje historická území. V Sýrii je dlouhodobě nikdo neutlačoval, pouze docházelo k útokům ze strany Turecka. To naopak stále vraždí Kurdy v Iráku s cílem obsadit ropná pole v prostoru Mosulu a Erbílu. Situace došla tak daleko, že irácký ministr obrany vyzval Turecko ke stažení armády z iráckého území a hrozí stížností u Rady bezpečnosti OSN. Lze si představit, že USA budou proti, přestože Kurdové jsou dlouhodobě jejich spojenci v Iráku. Prostě USA – spojenec k nezaplacení. V neposlední řadě americká propaganda stále opakuje historky o krvavém vrahu Asadovi a počítá všechny mrtvé na všech stranách jako jeho oběti. Připomíná mi to lež kolem tisíců povražděných muslimů v bosenské Srebrenici, stupidní tvrzení, že Stalin nechal povraždit více než 100 milionů Rusů, nebo propagandistické výmysly o hromadách mrtvol v Bukurešti koncem vlády diktátora Ceausesca. Samé výrobky americké propagandy.

Rusko přisouvá do Sýrie další výzbroj, především protiletadlové raketové systémy S-400, které jsou pravděpodobně nejlepší ve své kategorii ve světovém měřítku. První začíná povykovat Turecko, které se cítí protileteckými, tedy jednoznačně obrannými systémy ohroženo. Kdyby se turecká letadla nepohybovala nad Sýrií, žádné ohrožení by nevznikalo. Mohlo by rovněž dojít k tomu, že při dalším náletu na syrskou armádu by mohly končit na zemi americké letouny při svém údajném boji proti teroristům z ISIL. Nasazení německého letectva je přibližně stejně komediální jako toho amerického, které se dokonce chlubilo zásahy bomb, jež nasnímaly ruské letouny. V německém případě se jedná pouze o průzkumné letouny, které nejsou určeny k útokům na pozemní cíle. Co předvede britská RAF se ještě uvidí. Reálně proti teroristům bojují Rusové a Francouzi. Američané a Turci se saúdskou pomocí sabotují boj, jak se dá.

Když jsme u těch vzájemných dotyků „pomáhajících“ armád: Do jaké míry je možné, že dojde k incidentu, nedorozumění nebo přímo neštěstí, které rozpoutá skutečnou mezinárodní krizi? Třeba sestřelení americké stíhačky Rusy? Je vůbec možné vyhnout se incidentům, když se tolik velmocí naskládalo na tak malé území?

K incidentu samozřejmě může dojít. Bez pozvání v Sýrii operují americké jednotky a letectvo, turecká armáda a letectvo, teroristické organizace podporované z Turecka, USA a Saúdské Arábie; s pozváním prezidenta Asada ruské letectvo, francouzské letectvo spolupracující s Ruskem, naopak opět bez pozvání německé a britské letectvo, údajně mají dorazit i britské speciální jednotky; a v Sýrii bojují v neposlední řadě Kurdové, kteří brání svoje území proti islámským teroristům a Turecku. Zároveň se Saúdská Arábie snaží na konferenci v Rijádu vyrobit z různých teroristických a protiasadovských skupin a skupinek jakousi koalici, která bude bojovat proti syrské armádě, tedy Rusku, fakticky i Francii. Prakticky nelze vyloučit incident jakéhokoli druhu, jestliže všichni mluví o boji proti teroristům, ale každý táhne za jiný provaz a snaží se podrazit ostatní.

Dokonce i proevropsky zanícení lídři dnes už přiznávají, že porazit Daeš a skončit válku bude velmi obtížné. Rýsuje se nám nějaké řešení, které zastaví proud uprchlíků do Evropy?

Porazit islámské teroristy by nebyl velký problém, pokud by byl zájem je porazit a ukončit válku především ze strany USA a Turecka podporovaného ze Saúdské Arábie. Celý problém Islámského státu a dalších teroristických organizací by vůbec nemusel vzniknout, kdyby USA zabránily útlaku ze strany šíitů proti sunnitům v Iráku, dále kdyby USA a Francie nezlikvidovaly Libyi jako relativně stabilní stát a neumožnily tak převzetí většiny výzbroje libyjské armády teroristy. A v neposlední řadě, kdyby USA zabránily neustálým velmocenským ambicím Turecka zaměřeným na obnovení Osmanské říše a nepodporovaly režim v Saúdské Arábii, který má daleko nejen k demokracii, ale i civilizaci, a podporuje kdejakého teroristu ohánějícího se islámem. Turecko se snažilo využít Islámský stát k likvidaci syrského režimu a oslabení Iráku s cílem obsadit jeho severní oblasti s ropnými poli. Jenže to zcela nevyšlo a teroristé se rozhodli profitovat sami. Stejně jako se kdysi Lenin vysmál svým německým sponzorům a stal se sám vládcem Ruska. Turecko a USA jsou v trapné situaci, kdy hrají nedůstojnou komedii podpory ISIL a zároveň boje proti němu.

Kdyby obrovská turecká armáda udeřila proti ISIL v době, kdy válčil s rozpadající se iráckou armádou, včetně jejích amerických zbraní a instruktorů, Islámský stát by dávno neexistoval. Jenže pro Turecko bylo výhodné oslabení Iráku a kšefty s tamní kradenou ropou. Předpokládala se likvidace syrské armády a prezidenta Asada včetně pravděpodobného vyvraždění a vyhnání alávitů, syrských šíitů, Kurdů, křesťanů a některých dalších nedostatečně islámských a prosaúdských komunit. Poté uznání Islámského státu Tureckem, případně jeho včlenění do Turecka v novém rozměru bývalé Osmanské říše, která by byla spojencem USA vůči Rusku, Evropě i Blízkému a Střednímu východu. Kurdové a ruská pomoc syrské vládě tomu zabránily a hrozí dokonce možnost porážky islámských teroristů a zastavení islámské invaze do Evropy.

Z vojenského a ekonomického hlediska se při likvidaci ISIL nejedná o tak velký problém, za jaký se schovávají evropští sluhové amerických zájmů. Bombardováním ropných vrtů, cisteren s ropou a zastavením jejího transferu přes Turecko by poklesly příjmy ISIL přibližně na polovinu. Chemickou likvidací ploch osetých mákem a konopím pro výrobu drog by příjmy poklesly možná o dalších až 20 %. Bombardování elektráren a zemědělského zavlažovacího systému by rozvrátilo celou společnost v prostoru ovládaném ISIL. Systém velení využívající bezdrátová pojítka ISIL lze zarušit. Dále lze ze vzduchu ničit místa velení, řízení, spojení, sklady potravin i munice. A samozřejmě soustředění vozidel a zásobovacích míst s pohonnými hmotami, bez nichž by bojovníci ISIL ztratili mobilitu. Ztráta mobility v tamních prostorech znamená taktický i strategický konec bojeschopnosti. ISIL není schopna pokrýt obě fronty, iráckou i syrskou, takže neustále přesouvá bojovníky a soustřeďuje je v místech potřeby. Turecká armáda má přes půl milionu vojáků, přes 3000 tanků přes 600 bojových letounů a odpovídající počty další výzbroje. Je nesrovnatelně silnější, než ISIL a ve spojení s iráckou armádou, syrskou armádou a kurdskými milicemi by zlikvidovala ISIL v několika týdnech. Zvláště v případě podpory ze strany Ruska a států NATO. Chybí jen ten zájem a vůle. Likvidací ISIL by skončily výmluvy na Asada a Rusko, uprchlíci by se mohli vrátit domů, skončil by kšeft s ISIL a s ropou, skončily by miliardové úplatky Turecku od EU, skončil by řízený rozvrat a islamizace Evropy i sen o druhé Osmanské říši. Pro USA, Turecko, Saúdskou Arábii a jejich sluhy v Bruselu je ideální pokračování války s ISIL na věčné časy. Prezident Asad se rád zbaví teroristů a jejich rodin směřujících za evropským sociálním systémem jako odměnou za služby americkým zájmům a Rusko se může jen škodolibě dívat na sebevražedné výsledky práce evropských politiků. O zastavení proudu takzvaných uprchlíků vlastně mají zájem pouze obyvatelé Evropy, na něž většina jejich demokraticky zvolených reprezentantů vesměs z vysoka kašle.

Neustále slyšíme zvěsti o krutém způsobu zacházení Daeše se zajatci i s „civily“. Popravdě, chtělo by se vám žít v závislosti na těchto krutých tmářích, kteří řežou hlavy a házejí je prý po ulici, odpůrcům nedávají jídlo a podobně? Chápete přeci jen uprchlíky? Navíc, ani Asad se prý nechoval v rukavičkách. Čili – není vám líto alespoň žen a dětí?

Žádná válka není krásná a voňavá, obzvláště ne občanská, podporovaná ze zahraničí. Americká propaganda samozřejmě připíše na účet prezidenta Asada všechny padlé a zavražděné v této válce včetně jeho vojáků a civilistů, které podřezali teroristé podporovaní z Turecka. Já bych v takové zemi žít samozřejmě nechtěl. Ale rozhodně bych neutekl, nenechal tam svoje příbuzné a známé. Viděl jsem Irák těsně po válce a ve srovnání s tím, co způsobila americká a turecká podpora islámskému terorismu v Sýrii na tom byli Iráčané ještě skvěle. Je mi líto všech obyvatel Sýrie, na tamní poměry vyspělé a sekularizované země, která měla daleko k agresivním formám islámu. Je mi ale líto především těch, kteří zůstali na místě. Většina z těch, kteří táhnou do Evropy, nejsou Syřané, ani uprchlíci. Jsou to ekonomičtí paraziti. Pokud se jedná o Syřany, jsou to zbabělci a dezertéři. Kdyby takto uvažovali občané Evropy za druhé světové války, byl by tento kontinent nacistický a značná část demokratických bojovníků za islamizaci a další americké zájmy by se ani nenarodila. V kurdských milicích bojují proti islámským teroristům i ženy. Chlapy od 17 do 50 let bych do Evropy vůbec nepustil a hnal je bojovat, totéž bezdětné ženy. Dala by se z nich postavit větší armáda, než má Turecko. Ženy s dětmi bych nechal v péči jejich saúdských a tureckých muslimských bratrů, kteří válku v Sýrii vyvolali a nesou za ni plnou zodpovědnost. Do Evropy bych přijímal pouze křesťany, kteří trpí dlouhodobým útlakem ze strany většiny muslimských komunit a jsou kompatibilní z hlediska začlenění mezi evropské obyvatelstvo.

Vraťme se k tématu organizace neoficiálních českých záložáků. Po vaší intervenci z jejich čela odešel MUDr. Obrtel, se kterým jste se setkal. Proběhlo to v klidu, nebo došlo na chlapské řešení věci? A ironickým, ale slušným otevřeným dopisem vás na Svobodném fóru oslovil kpt. v.z. Ludvík Cimburek, který opravil některé vámi podané informace, odmítl vámi naznačenou možnost, že by post-obrtelovci mohli vypomoci s obranou státu, a uvedl, že oficiální záložáci jsou rozladěni, když si je někdo plete se spolkem Čs. vojáci v záloze za mír... Co k tomu říci?

Problémy v iniciativě Českoslovenští vojáci v záloze za mír nastaly již před mým odstavcem v nedávném článku. Ten neměl na vývoj prakticky žádný vliv stejně jako na rezignaci pana Obrtela na pozici velitele či spíše mediální tváře iniciativy. Celou problematiku jsme řešili včera před objektivy internetové televize Debatní klub/Kolektif. V řadě názorů jsme se neshodli, avšak debatu nepovažuji za extrémně ostrou. K vidění to bude dnes, nebo v pátek. Nějaké svoje jednostranné vyjadřování bych v tomto případě považoval za nekorektní. Ať si čtenáři či diváci udělají vlastní názor.

Kapitána Cimburka chápu, jde mu o korýtko na ministerstvu. Svobodné fórum neznám, nečetl jsem tudíž jeho vyjádření. Po pravdě řečeno, jestliže se cokoli u nás označuje pojmy svoboda, demokracie, případně lidská práva, obzvláště ve formě médií, obvykle z toho kouká jednostranná (pro)americká propaganda. Takovým informačním zdrojům se vyhýbám.

Znám osobně řadu příslušníků aktivní zálohy AČR, a to již řadu let. Pokud jsem něco k nim publikoval, vždy se ozvali. Tentokrát je ticho. Takže s tím jejich rozladěním to nebude taková divočina, spíše zbožné přání pana Cimburka. Nábor záloh ochotných padnout pod prapory NATO se evidentně nedaří, nehrnou se davy mávající červenými kartami nebo trenkami. Proto jeho rozmrzelou reakci docela chápu, známe se taky pěkných pár let. K problematice obrany a bezpečnosti v rozměru státu se bohužel nedá přistupovat z úzkého vojenského pohledu ve stylu důstojníků popisovaných slavnými spisovateli Haškem nebo Švandrlíkem. Mohu však poradce náčelníka Generálního štábu ubezpečit, že příslušníci iniciativy Českoslovenští vojáci v záloze za mír se v žádném případě nechtějí připojit k aktivní záloze a čekat na přísahu věrnosti NATO neboli zájmům USA. Vypracoval jsem návrh na legalizaci iniciativy a následné kroky, který její příslušníci aktuálně posuzují. Podle něj by iniciativa neměla být vázána na žádnou politickou stranu, příslušníci by naopak mohli být členy jakékoli politické strany s výjimkou extremistických. V návrhu se předpokládá spolupráce s resortem vnitra, který se v souladu s kompetenčním zákonem zabývá ochranou a bezpečností obyvatel uvnitř hranic naší republiky. Takže nějaké povolávání do amerických válek kdesi na Ukrajině nehrozí.

Mimochodem, Milan Chovanec začal technicky rozpracovávat možnost ochrany hranic s našimi sousedy. Např z hlediska pozemků, kde bychom mohli stavět „strážní budky“ apod. Co mu poradit?

Spolupráce se sousedními státy při ochraně hranic je samozřejmě přínosná, protože žádný stát nedokáže pokrýt ani větší část své hranice nepropustným kordonem vojáků. Právě zde by se mohli do budoucna podílet příslušníci iniciativy Českoslovenští vojáci v záloze… Jde jen o to, aby konečně někdo našel odvahu a zastavil islámskou invazi. Když jsem viděl informaci, že osobnostmi roku se staly podle amerického časopisu Time německá kancléřka Merkelová a šéf Islámského státu Bagdádí, tak jsem se jen zasmál. Dva reprezentanti amerických zájmů při islamizaci Evropy získali nejvyšší ocenění. Obávám se, že proti nim nějaké kadibudky na hranicích stačit nebudou.

Blíží se nám měsíc od osudných útoků v Paříži. Jak ho Evropa využila? Bylo něco zásadního vykonáno?

Otázka by měla znít: Co se reálně udělalo, případně co se udělalo pozitivního? Opět se mohutně řečnilo. Důležité je, že roste odpor aspoň východoevropských zemí vůči merkelovskému islamizačnímu diktátu. Dále se bez ohledu na Německo začínají stavět funkční ploty a posílat pryč část ekonomických parazitů. Bohužel kancléřka Merkelová se snaží za každou cenu brzdit jakákoli účinná opatření k zastavení islámské invaze, samozřejmě s podporou Bruselu. Odmítnutí žadatelé o azyl se odmítají vrátit z Německa domů, můžeme je tedy čekat u nás. Některé státy, například Pákistán, odmítají svoje občany převzít zpět. Z toho vyplývá, že celý systém je nefunkční a směřuje v konečném důsledku k islamizaci Evropy.

Zato na další sankce proti Rusku si byrokraté v Bruselu našli času dost. Jejich nadšení ochladili Italové, kteří, jak se zdá, dostávají rozum. Sankce se moc neosvědčily a čínský yuan se stal oficiálním světovým platidlem. Z hlediska účinného postupu při obraně Evropy je důležitý politický vývoj v Německu a ve Francii, kde by se měli voliči zbavit politiků bezhlavě ničících Evropu v cizím zájmu. Dalším, a to zásadním krokem by mělo být anulování Lisabonské smlouvy, která umožňuje několika politikům v Bruselu provádět islamizaci Evropy a prosazovat transatlantickou smlouvu TTIP bez ohledu na názor občanů svých zemí.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Huml

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…