Ringo Čech: Miloš je frajer! Omluva v přímém přenosu, to by Klaus neudělal

10.03.2013 17:41

JINÝMA OČIMA Nepozvat mě na inauguraci, to bylo, jako kdyby Masaryk nepozval Čapka. Byl jsem z toho smutný, ale ne zuřivý, jak jste napsali. Nicméně fakt, že se za to prezident Miloš Zeman v přímém přenosu na Primě omluvil, mě strašně potěšil. Je to formát a frajer. Reaguje nyní pro ParlamentníListy.cz František Ringo Čech.

Ringo Čech: Miloš je frajer! Omluva v přímém přenosu, to by Klaus neudělal
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Ringo Čech

Anketa

Kterého prezidenta ctíte nejvíce?

11%
5%
19%
8%
20%
37%
hlasovalo: 23633 lidí

„Na dnešní Partii v televizi Prima family jsem se sice nedíval, ale lidi mi volali, co se tam dělo. Můžu vám říct, že mě to obrovsky potěšilo. Miloš ukázal, jaký je formát. Prezident republiky, sakra, hned po inauguraci osloví prostého rockera a omluví se mu před národem. To z něj dělá velkýho frajera. Klaus by tohle neudělal, to dokáže jen Miloš Zeman,“ řekl ParlamentnímListům.cz nadšený František Ringo Čech.

Kdyby Masaryk nepozval Čapka

Čech také připomíná, jak se Zeman v knize Jak jsem se mýlil v politice dokázal přiznat ke svým chybám. „Já byl skoro jediný, koho v té knize pochválil. Jediný člověk. Na tom je vidět, jak se máme rádi,“ dodal a pokračoval: „Ten lapsus s inaugurací jsem vnímal, jako kdyby Tomáš Garrigue Masaryk nepozval Karla Čapka anebo císař Napoleon by se vyprdl na maršála Jeana Lannese. Přišlo mi to naprosto šílený a tahle Milošova omluva, no co bych kecal, byl jsem z toho dojat.“

„Ve svém inauguračním projevu prokázal, že je mistr řečník. Starořečtí řečníci by z něj měli radost. Periklés by ho pochválil. Mluvil dobře, věcně. Je to prostě člověk na svém místě,“ rozplýval se chválou.

Největší šmejdi se přihlásili

Nepozvání na inauguraci nicméně František Ringo Čech dále rozvádí. „Nicméně lapsusů svých spolupracovníků se nevyvarujete. Do lidí nevidíte. Ti největší šmejdi se přihlásili jako první a Miloš se dopouští jednoho omylu, jako spousta čestných lidí. On to bere, jako že podle sebe soudím tebe. Neumí si představit tu jejich velkou podlost. Myslí si, že si vybírá dobře. Nechci mu ale sahat do svědomí. Podle mě bude opatrnější a nakonec zemanovci by ho neměli zklamat, protože jsou to jeho příznivci. Ti nevstupovali do strany kvůli nějaké ideji levicové nebo pravicové. To jsou lidi, co vyznávají filosofii Miloše Zemana a to trochu situaci mění,“ podotýká nakonec smířlivě.

„Opatrnější vlastně už je. Vždyť člověk nemůže ručit ani za vlastního bratra. Lidi nevědí, co udělá funkce s člověkem. Ta dokáže úplně změnit charakter, tedy slabý charakter. V současné české politice jsou nicméně hlavně slabé charaktery,“ doplnil pro ParlamentníListy.cz.

Stížnost Františka Ringo Čecha

Úplně nakonec si ale postěžoval na redakci ParlamentníchListů.cz, která jeho postesknutí v pořadu Dvacet minut Radiožurnálu opatřila titulkem: Skandál a ubohost! Nepozvali mě na inauguraci Zemana, zuří Ringo Čech. „Napsali jste, že Ringo zuří, ale já nezuřil. Tím jste to posunuli někam jinam. A ze mě, který z toho byl šokovaný a smutný, jste udělali vzteklýho hajzla, který je nasraný kvůli něčemu, co se může stát. To jste mi kluci moc neposloužili,“ vynadal redaktorovi.

Hned po rozhlasovém pořadu mu prý spousta lidí vyjadřovala podporu. „Dostával jsem vyjádření účasti a sympatií. A jeden člověk mi napsal: Ringo, nebuď smutný, Miloš vyměnil prsten za Hůlku. To je paráda,“ sdělil ještě.

ParlamentníListy.cz se tímto Františku Ringo Čechovi omlouvají.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Rychetský

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

4:44 Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

V diskusi plzeňských občanů s předsedkyní KSČM a koalice STAČILO! Kateřinou Konečnou projevil obavy …