Stanislav Gross mění svůj život. Má novou vilu a vlastní kancelář

14.07.2013 8:56

Bývalý premiér za ČSSD Stanislav Gross si otevřel vlastní kancelář na pražském Smíchově a také se nastěhoval do dostavěné luxusní vily v Praze-Slivenci. Týden.cz píše, že se tak po letech nadobro odstřihl od advokáta Eduarda Bruny.

Stanislav Gross mění svůj život. Má novou vilu a vlastní kancelář
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Stanislav Gross

"Poté, co Gross dostavěl s manželkou dům ve Slivenci, nechtěl už tak daleko dojíždět," řekl časopisu Týden advokát Eduard Bruna, v jehož karlínské kanceláři začínal bývalý premiér jako koncipient. Server upozorňuje, že Bruna nyní zastupuje stíhanou Janu Nagyovou - šéfku kabinetu expremiéra Petra Nečase.

I po složení zkoušek a založení vlastní kanceláře zůstávala Grossova spolupráce s Brunou až do letošního léta velmi těsná. "...formálně je to tak, že budeme mít každý zvlášť kancelář, ale samozřejmě na spoustě věcí budeme dělat spolu. Určitě míníme spolupracovat," tvrdil Gross médiím.

Gross je zámožný člověk

Podle Týdne.cz není nová adresa v Lidické ulici na Smíchově nijak prestižní. Dům je prý oprýskaný a dosud není na průčelí žádná cedule, která by upozornila na Grossovu kancelář.  Gross se prý o reklamu pro svou kancelář nemusí starat. V minulosti prý tvrdil, že se mu klienti hrnou tak, že některé musí odmítat. Jejich jména však odmítl specifikovat.

Navíc je Stanislav Gross zámožný člověk. Týden.cz připomíná, že policie v minulosti bezvýsledně vyšetřovala jeho "zázračné" zbohatnutí na obchodu s akciemi společnosti Moravia Energo. Přes nechvalně proslulou společnost Key Investment Gross během několika měsíců vydělal na obchodu skoro 80 milionů korun. Díky zákonům o prodeji akcií daně platit nemusel.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …