Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

02.05.2024 17:08 | Komentář

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské demokraty starostou v Řeporyjích, se pustil na tenký led, který pod ním může prasknout. Napsal, že dcera Felixe Slováčka Anička, která se léčí s rakovinou, zemře a nemá už žádnou šanci. Část ODS je šokována, zazněly výzvy k Novotného vyloučení i omluva rodině hudebníka Slováčka.

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Řeporyjský starosta Pavel Novotný

Kontroverzní starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný z ODS čelí masivní vlně kritiky. Na sociální síti X se totiž opřel do hudebníka Felixe Slováčka a napsal, že mu zemře dcera.

Novotný na sociální síti reagoval na fotografii z předvolební kampaně uskupení STAČILO, které vede šéfka KSČM a europoslankyně Kateřina Konečná. Ta na snímku pózuje právě s Felixem Slováčkem a dalšími političkami.

„Felix byl vždycky debil,“ napsal k fotografii Pavel Novotný, který ji sdílel na svém profilu na síti X. Následně připsal ještě další větu, která vyvolala bouři. „Dávám mu pokoj asi rok a půl co vím, že mu zemře dcera. Anička, bohužel, nemá žádnou šanci. Ale tohle přehnal,“ napsal politik ODS.

Následně se snažil v celé řadě dalších příspěvků hájit. „Vůbec nechápu, co jsem měl provést,“ zareagoval na kritiku. „Byl jsem vzbuzen sleděm, kterému také vadí pravda, co jsem napsal o Aničce. Smazal jsem, omlouvat se nebudu a jděte do prdele,“ pokračoval Novotný v jízdě na sociální síti. Na většinu rozhořčených komentářů reagoval řeporyjský starosta slovem „chcípni“. 

Za několik hodin později změnil Pavel Novotný názor a nakonec se přece jen omluvil. I když původně tvrdil, že se omlouvat nehodlá. „Tak já se tedy omlouvám, za zcela nevhodný tweet týkající se rodiny Slováčkovy. A jděte na týden do prdele. Omlouvám se upřímně a nesmírně svého tweetu lituji,“ vzkázal Pavel Novotný.

Do bývalého bulvárního novináře a nyní politika ODS, který je svými kontroverzními výroky proslulý, se pustili prakticky všichni, kteří na jeho výstup na sociální síti reagovali.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Mgr. Aleš Dufek byl položen dotaz

Přemýšlíte, proč jste nevyhráli?

Napadlo vás, že si za to můžete jen a jen sami, tím, jak všechny hned urážíte, jak o sobě mluvíte jako o těch jediných demokratech a jak jsou jen ty vaše názory správné? Logicky se to dotýká pak každého, kdo má jiný pohled na věc než vy a dá pak hlas někomu jinému, i když třeba s řadou věcí, co pros...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Z ODS hřmí ? Ale z toho pršet nebude ! ................, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseVierka , 02.05.2024 17:19:36
Za Novotného se postaví vlivní odesáci - lepšolidé a kámoši ....... Pavel z Hradu, Dáda Nerudová atd. Šokoval už mnohokrát - buran z ODS a z Řeporyjí. Čuňas se jim zamlouvá a líbí. Vůbec jim nevadí, že mu hrabe . Ani to, že má za sebou kauzy přímo odporné.

|  29 |  0

Další články z rubriky

„Přestaňte se honit za přízraky Putina.“ Verze Fialy o žháři vyslaném Rusy zpochybněna

20:57 „Přestaňte se honit za přízraky Putina.“ Verze Fialy o žháři vyslaném Rusy zpochybněna

Bylo Česko terčem ruských tajných služeb, které chtěly prostřednictvím španělsky mluvícího cizince z…