Vzteklý Vídeňák: Proč vám neříkají, že to tu je samý muslim? Školky, školy, nemocnice. Že nemluví německy, že se*ou na povinnosti. Víte vůbec, jak tady vypadá dětské hřiště?

03.11.2020 16:19

ParlamentníListy.cz měly v úterý možnost hovořit se čtenářem, který řadu let pobývá a pracuje v rakouské Vídni. Toto skoro dvoumilionové město prý může připomínat Prahu, ale jen hodně vzdáleně. Zejména v noci, kdy údajně není vidět, jak aktuálně vypadá složení tamních obyvatel…

Vzteklý Vídeňák: Proč vám neříkají, že to tu je samý muslim? Školky, školy, nemocnice. Že nemluví německy, že se*ou na povinnosti. Víte vůbec, jak tady vypadá dětské hřiště?
Foto: Screen: Youtube
Popisek: Policejní zásah proti útočníkům ve Vídni.

Anketa

Obáváte se, že islámský terorismus udeří i v České republice?

96%
hlasovalo: 21823 lidí
„Moje dcera tu pracuje, já tu pracuju. Vnoučata jsou už narozena s rakouským občanstvím. Fakt, že Vídeň je extrémně přeplněná muslimy, je namístě zdůraznit. Fakt, že se o tom lidé bojí mluvit, taky. Že mají strach a že ten strach je všudypřítomný, o tom bych mohl dlouze povídat,“ sdělil v úvodu svého vyprávění pan Norbert. Jeho celé jméno redakce zná, stejně tak známe nadnárodní společnost, pro niž pracuje.

„Kdybych pod svým jménem a před zaměstnavatelem něco takového řekl, okamžitě letím. Okamžitě letím. Společnost tady je nastavena tak, že se pomlouvá hlavně doma, navenek se musíme tvářit, jak je všechno skvělé,“ pokračuje dále.

Během několika desítek minut, kdy jsme s panem Norbertem hovořili o vídeňských muslimech, vypluly na povrch některé doposud neznámé skutečnosti. Jako například vzhled dětských hřišť.

„Můžu říct to, co jsem na vlastní oči viděl, když jsme šli s dcerou a vnoučetem na hřiště. Představte si, že jsme tam byli jediní bílí. My tři, kolem stálo asi dvacet žen v tom jejich typickém černém oblečení, kde nevidíte ani oči. Jejich děti hlučely na hřišti v těch umělohmotných bublinách. Řvaly tak, že nebylo slyšet vlastního slova. Nějaké napomenutí? To zapomeňte. Když jsme šli kolem, všechny samozřejmě mluvily arabsky. Je to tu dělané tak, že oni mají v komunitě jen pár lidí, kteří jsou schopní se domluvit německy. Tito lidé nakupují, jednají s úřady. Zbylé ženy, děti a podobně, to vůbec nemá s nějakým začleňováním cokoli společného. Na to kašlou. Jestli někdo tvrdí opak, pak Vídní projel rychlíkem. Tento stav není stavem posledních pár let, ale systematicky se tu ničí původní prostředí muslimy, nejde to říct jinak,“ dokumentuje pro ParlamentníListy.cz náš čtenář dále.

Anketa

Zaslouží si herec Josef Dvořák státní vyznamenání?

88%
12%
hlasovalo: 17898 lidí
Podle jeho slov teroristický útok, při kterém vraždil dvacetiletý Makedonec v minulosti odsouzený za terorismus, snad někoho probere.

„Co dělala policie? Co dělaly tajné služby se svým gigantickým rozpočtem? Ony nevěděly o tom, že se tihle lidé scházejí, že si telefonují telefony, že neposílají poštovní holuby? Je to selhání všech oficialit. Žádný politik není schopný říct, že aby k tomu nedošlo, musel by islám zmizet z Evropy, to si nedovolí říct nikdo. K čemu mi teď jsou policejní hlídky? K čemu je zákaz škol? K čemu? K ničemu, protože je pozdě. Chápu, že celý svět vyjádří soustrast, bude se zabývat jeden dva dny tím, k čemu zde došlo, ale pak? Zapomenou, vykašlou se na to, další muslimové, kterých je tu opravdu mnoho, budou zakládat svazky, ženit se napříč klany, všichni se budou bát cokoli udělat, je to šílená budoucnost,“ uzavřel.

Závěrem dodejme, že to nebyl jen Karel Schwarzenberg, kdo se nedávno vyjadřoval o tom, jak se v Rakousku někteří migranti velice dobře integrovali. Rakouskou metropoli chválil taky bývalý brněnský komunální politik Matěj Hollan. „To snoubení se tradiční vídeňské kultury s vlivy jiných kultur tu probíhá tak strašně přirozeně, hlavní město multinárodnostní monarchie se nezapře,“ řekl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

4:44 Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

V diskusi plzeňských občanů s předsedkyní KSČM a koalice STAČILO! Kateřinou Konečnou projevil obavy …