Za svou chybu jsem už zaplatil, zpytuje svědomí lobbista Janoušek

01.12.2013 18:23

Lobbista a politický podnikatel Roman Janoušek se po delší době vrátil do České republiky s rozhodnutím, že změní svůj život. V rozhovoru pro časopis Týden prozradil, že přes léto bilancoval a došel například k závěru, že už nechce věnovat šestnáct hodin denně práci. "Když odhodíte ten balast a nebudete se věnovat intrikám a poslouchání různých příhod a plánů, tak se ta práce dá okleštit," říká.

Za svou chybu jsem už zaplatil, zpytuje svědomí lobbista Janoušek
Foto: repro TV Prima
Popisek: Roman Janoušek po svém zadržení za jízdu v opilosti

Roman Janoušek v rozhovoru dále mluví o své nehodě, při níž srazil a zranil vietnamskou ženu. Tvrdí, že už se cítí dostatečně potrestán. "Udělal jsem chybu, za níž jsem byl několikanásobně potrestán. Byl jsem k té chybě donucen a jsem blbec, o tom není pochyb," uvedl podnikatel.

Další informace přinese Týden v pondělním vydání. S podnikatelem hovořil také o přátelství s pražským exprimátorem Pavlem Bémem, o jeho názorech na novou vládu nebo způsobu, jakým vydělává peníze.

Jak se incident odehrál

K Janouškově nehodě došlo 23. března loňského roku ve Vyskočilově ulici v Praze. Janoušek narazil do vozu před sebou, kolizi neřešil a jel dál. Když zastavil na červenou na světelné křižovatce, řidička nabouraného vozu ho doběhla a postavila se před jeho auto. Lobbista ji srazil a ujel, policisté mu následně při dechové zkoušce naměřili přes dvě promile alkoholu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…