AČRA MK pořádala workshop a valnou hromadu

04.06.2014 19:23

Asociace českých reklamních agentur a marketingové komunikace (AČRA MK) se sešla ve svém 21. roce existence na pracovní valné hromadě. V uplynulém období byly přijaty za členy asociace tyto nové společnosti: atmedia sp. z o.o., Telefónica ČR, a.s. (O2 Media), NATSELANE, a.s. (BowTie Prague), Respiro Upcycled Alchemy s.r.o.

AČRA MK pořádala workshop a valnou hromadu
Foto: red
Popisek: Asociace českých reklamních agentur a marketingové komunikace

Členů asociace je v současné době 40 a pozastavené členství na vlastní žádost mají 2 společnosti. Pracovní součástí setkání členů před valnou hromadou byl workshop na aktuální témata Nového občanského zákoníku a vliv NOZ na činnost v reklamě a marketingu.

Valná hromada hodnotila činnost asociace za rok 2013, a to zejména její stěžejní akce, kterými je konference o digitalizaci DIGIMEDIA, jejíž 9. ročník proběhl za velkého zájmu odborníků v médiích v kongresovém sále České televize. Bilancoval se i 19. ročník soutěže kreativity v reklamě METRO ZLATÁ PECKA a aktivity Českého institutu reklamní a marketingové komunikace (ČIRMK). Valná hromada asociace schválila plán činnosti na další období, který bude s větším důrazem reflektovat měnící se podmínky podnikatelského prostředí v reklamním průmyslu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

22:03 Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

V Kramářově vile se v pátek 10. května 2024 uskuteční pracovní oběd s kancléři, který pořádá vedoucí…