Aréna Jaromíra Soukupa o hlasování o důvěře vládě

16.01.2018 17:32

Jen pár minut poté, co skončí Poslanecká sněmovna své jednání o vyslovení důvěry vládě, sejdou se v Aréně Jaromíra Soukupa čtyři významní politici, aby vám řekli, co se opravdu dělo v parlamentu. Generální ředitel Jaromír Soukup ve studiu přivítá Jaroslava Foldynu, Radka Vondráčka, Václava Klause mladšího a Tomia Okamuru. Nenechte si ujít Arénu Jaromíra Soukupa již dnes večer na televizi Barrandov.

Aréna Jaromíra Soukupa o hlasování o důvěře vládě
Foto: TV Barrandov
Popisek: Jaromír Soukup v diskusním pořadu Aréna

V úterý 16. ledna odvysílá televize Barrandov opravdu mimořádný díl diskusního pořadu Aréna Jaromíra Soukupa. Moderátor bude ve studiu hostit hned čtyři významné osobnosti: jednoho z nejvýraznějších politiků České strany sociálně demokratické a rodáka z České Lípy Jaroslava Foldynu, předsedu Poslanecké sněmovny Radka Vondráčka z ANO 2011, jednoho z nejznámějších a zároveň nejkontroverznějších politiků ODS Václava Klause mladšího a v neposlední řadě i místopředsedu Poslanecké sněmovny a jednu z nejpropíranějších tváří současné politiky Tomia Okamuru z SPD.

V přímém přenosu budou odpovídat na otázky publika a moderátora pořadu Jaromíra Soukupa, generálního ředitele televize Barrandov a předsedy představenstva mediálního domu Empresa Media. Podaří se jim obhájit svůj názor v situaci, kdy proti nim stojí obyčejní lidé? Sledujte Arénu Jaromíra Soukupa, která slibuje exkluzivní živý přenos, ostrou výměnu názorů, výjimečné hosty a nový styl politické debaty, kde hlavní úlohu hraje to, co zajímá a trápí diváky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…