Auto Palace Spořilov zve na Dny otevřených dveří a Rodinný den zdarma. Vystoupí Marek Ztracený i 5Angels

12.06.2015 16:11

Auto Palace Spořilov chystá na nadcházející víkend atraktivní program pro zájemce o nový vůz i rodiče a jejich děti. V rámci Dnů otevřených dveří Auto Palace Spořilov představí hned tři zbrusu nové vozy, a to ŠKODU SUPERB, VOLVO XC90 a Mazdu CX3. V sobotu se navíc areál převlékne do rodinného kabátu a vyzve děti u příležitosti Rodinného dne Auto Palace Spořilov, aby získaly svůj vlastní řidičský průkaz. Pohodové dny doplní v pátek vystoupení Marka Ztraceného a v sobotu 5Angels. Vstup i občerstvení jsou zdarma!

Auto Palace Spořilov zve na Dny otevřených dveří a Rodinný den zdarma. Vystoupí Marek Ztracený i 5Angels
Foto: AMI
Popisek: Autopolác Spořilov

Přední pražský dealer 6 značek vozů – Auto Palace Spořilov – přichystal pro své návštěvníky na nadcházející pátek a sobotu program plný překvapení. V pátek 12. června představí v rámci Dnů otevřených dveří Auto Palace Spořilov rovnou tři novinky. Příznivce tuzemské značky ŠKODA seznámí s novou ŠKODOU SUPERB v několika motorizacích a karosářských variantách. Zároveň zájemcům o švédskou značku VOLVO předvede kvality nového modelu VOLVO XC90 a za každou objednávku testovací jízdy navíc předá zajímavý dárek. V prodejně Mazdy pak zástupci dealerství odprezentují přednosti nové Mazdy CX3. Dny otevřených dveří završí vystoupení Marka Ztraceného od 15:30 hodin.

V sobotu 13. června se areál Auto Palace Spořilov otevře hlavně dětem a jejich rodičům. Malí návštěvníci dealerství budou moci u příležitosti Rodinného dne Auto Palace Spořilov získat svůj vlastní řidičák! V rámci pestrého programu na ně čekají jízdy v dětských kárách na nafukovací dráze, malování na obličej nebo kreativní dílna, ve které si budou moci vlastnoručně vyrobit placku, vysypat barevným pískem zajímavé motivy a užít si další zábavy. Ve 14:00 hodin jako třešnička na dortu vystoupí populární skupina 5Angels.

O víkendu proběhnou v Auto Palace Spořilov také Dny otevřených Fordů s nabídkou jedinečných slev na vozy modrého oválu a soutěží o zbrusu nové Mondeo s pohonem všech kol na rok zdarma. Program Dnů otevřených Fordů doplní také Zlatá flotila Fordů Transit.

Auto Palace Spořilov o víkendu nezapomene ani na příznivce vozů značky Opel, kterým nabídne jeden z jejich nejprodávanějších modelů – Opel Astra – za 99 900 Kč s financováním na třetinky. Zájemcům o vozy Mitsubishi naopak nabídne při jejich nákupu jedinečnou 7letou záruku zdarma.

„O nadcházejícím víkendu jsme se rozhodli udělat radost nejen zájemcům o nové modely značek ŠKODA, VOLVO a Mazda a představit jim tak dlouho očekávané novinky, ale i těm nejmenším - dětem našich zákazníků. V sobotu na ně čeká den plný zábavy, překvapení a radosti z jízdy, kterou mohou u nás zažít jako řidiči, stejně tak jako jejich rodiče,“ řekl Ralph Howie, generální ředitel společnosti Auto Palace. „Věřím, že si všichni návštěvníci Auto Palace Spořilov naše dny s vystoupeními Marka Ztraceného a 5Angels užijí naplno,“ dodal Ralph Howie.

Více informací naleznete na: www.autopalace-sporilov.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…