Autodrom Most: Restaurace v areálu autodromu v nové sezoně návštěvníky překvapí

25.02.2019 15:25

Návštěvníci závodních víkendů a dalších akcí v areálu mosteckého autodromu se v nové sezoně mohou těšit na rozšířenou a výrazně pestřejší nabídku teplých a studených jídel a nápojů v místní restauraci v paddocku u velkého závodního okruhu.

Autodrom Most: Restaurace v areálu autodromu v nové sezoně návštěvníky překvapí
Foto: Autodrom Most
Popisek: Příští měsíc se pro veřejnost otevře restaurace v areálu mosteckého autodromu

Pochlubí se i zajímavým designem exteriéru a stylovým vybavením interiéru. „Změny souvisejí s ukončením pronájmu, cateringové služby budeme nadále provozovat ve vlastní režii,“ vysvětlil ředitel cateringu společnosti AUTODROM MOST Petr Pospíšil.

Pro veřejnost se restaurace otevře už příští měsíc. „Provoz bude sezonní, tedy vždy od března do konce října. Otevřeno budeme mít každý den od 08:00 do 21:00 hodin. Zákazníci mohou vybírat z nabídky snídaní, hotových jídel, minutek, specialit na grilu, sendvičů, baget, zeleninových salátů, dezertů a doplňkového sortimentu. Pestrá bude i nabídka teplých či studených alkoholických a nealkoholických nápojů včetně piva Prazdroj či nealkoholického piva Birell,“ vyjmenoval Pospíšil.

Zákazníci a závodní týmy si po dohodě mohou objednat jakýkoli pokrm na přesně stanovený termín a hodinu. V případě zájmu a předchozí dohody personál restaurace připraví menu dle přání a představ, například catering v boxech, VIP TOP catering, live cooking show a další, a to včetně cenové nabídky. Areál s restauračním zázemím je vhodný i pro uspořádání narozeninových oslav, rozluček se svobodou a podobně.

Cateringové služby autodrom nabízí také v lokalitě dle přání zákazníka. „Disponujeme Bistrobusem, autobusem s plně vybaveným barem s kvalifikovaným personálem. Autopark zahrnuje i food truck, kamion pro komplexní přípravu jídel kdekoli v Evropě. Po dohodě zapůjčíme party stany s veškerým potřebným zázemím,“ doplnil Petr Pospíšil.

Připravenost jeho týmu prověřil minulý týden galavečer s vyhlášením výsledků ankety Zlatý volant o nejlepší závodní jezdce uplynulé sezony, který se uskutečnil v kongresové hale Pragovka Art District v pražských Vysočanech. „Měli jsme na starosti cateringové služby pro všechny návštěvníky včetně VIP hostů, tedy zhruba 350 lidí. Podle ohlasů na naši nabídku teplých, studených pokrmů i nápojů jsme obstáli se ctí. Jsem tomu samozřejmě moc rád, byla to premiéra našeho nového týmu, navíc hned při tak prestižní a sledované akci,“ doplnil ředitel.

Jako motivaci k návštěvě restaurace autodrom vypsal soutěž o atraktivní ceny. „Každého, kdo využije naše restaurační služby a zakoupí si od března do konce října letošního roku alespoň pětkrát snídani, hotové jídlo či minutku, zařadíme do slosování o VIP vstupenku na jeden z hlavních závodů autodromu sezony 2020,“ upřesnil Petr Pospíšil.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Nelegální přepravy minerálních olejů na severu Čech

11:44 Celní správa: Nelegální přepravy minerálních olejů na severu Čech

Během jednoho dne odhalili celníci na Teplicku tři nelegální přepravy minerálních olejů ze sousedníh…