ČD: Návštěvníci Krajinné výstavy 2013 v Chebu získají slevu na zpáteční jízdenku

29.05.2013 20:08

Dnes bude v Chebu zahájena v areálu Krajinky Krajinná výstava 2013. České dráhy nabízejí všem návštěvníkům, kteří zamíří do západočeského Chebu na krajinnou výstavu tentokrát s podtitulem Příroda a Historie 2013, slevu na jízdném. Krajinná výstava potrvá až do 25. srpna 2013.

ČD: Návštěvníci Krajinné výstavy 2013 v Chebu získají slevu na zpáteční jízdenku
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Výstava mapuje prostřednictvím dobových fotografií a dokumentů zahradní výstavy v Poohří. Naváže tak na nově vytvořenou tradici tzv. přeshraničních krajinných výstav, kterou se podařilo založit – v historii poprvé – v roce 2006. Tehdy se výstava uskutečnila ve spolupráci s bavorským městem Marktredwitz. Letos je partnerským městem výstavy nedaleký Tirschenreuth.
 
Cesta vlakem s ČD
 
Do Chebu jezdí z Prahy přes Plzeň v dvouhodinovém taktu, v sobotu a v neděli České dráhy nabízejí nejrychlejší spojení Moravy s Chebem díky spojům SC Pendolino. Každé dvě hodiny zajíždí do Chebu také rychlíky z Ústí nad Labem a Mostu. Každý, kdo se na Krajinnou výstavu vypraví vlakem Českých drah, může až do 25. srpna využít zvýhodněné zpáteční jízdenky VLAK+ se slevou 25% ze základního jízdného. Pro cestu zpět z Chebu musí být účast na výstavě potvrzena označením jízdenky na přední straně razítkem, které návštěvník získá v turistickém infocentru města Cheb na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…