Česká pošta: Velikonoční razítko v Kraslicích se užívá už od devadesátých let

12.04.2022 17:05 | Tisková zpráva

Tradice orážení příležitostným razítkem s velikonočními motivy v Kraslicích se udržuje už od devadesátých let minulého století. A to pouze s jednou pauzou v roce 2020, způsobenou koronavirem.

Česká pošta: Velikonoční razítko v Kraslicích se užívá už od devadesátých let
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

O tradiční „velikonoční razítko“ České pošty je každoročně velký zájem. Letos jej zájemci mohou využít od 11. 4. do 14. 4. 2022 na poště Kraslice na Sokolovsku. Letošní razítko pochází z dílny Pavla Sivka a je na něm znázorněna pomlázka, ozdobená kraslicemi.

Velikonoce

Pokud nemáte možnost na poštu v Kraslicích zavítat přímo a chcete získat na vaše přání speciální velikonoční razítko, postup je stejný jako v předchozích letech. Na pohlednici je nutné napsat adresu toho, komu chcete přání adresovat, a nalepit poštovní známku.

Přání pak vložíte do ofrankované obálky, kterou pošlete na adresu Velikonoční pošta, 358 01 Kraslice. Zaměstnanci pošty váš pohled orazítkují a odešlou adresátovi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…