České dráhy vypraví v neděli 14. října zvláštní vlak na Velkou pardubickou

12.10.2018 13:30

Tuto neděli 14. října bude pardubické závodiště dějištěm 128. ročníku Velké pardubické steeplechase. České dráhy sem při této příležitosti vypraví zvláštní vlak z pražského hlavního nádraží, na který nasadí soupravu CityElefant. Návštěvníci s jízdenkami ČD navíc dostanou 50% slevu ze vstupného na dostih.

České dráhy vypraví v neděli 14. října zvláštní vlak na Velkou pardubickou
Foto: red
Popisek: ČD - logo

CityElefant bude odjíždět z Prahy hl.n. v 8:55, zastaví ve stanicích Praha-Libeň, Kolín, Přelouč, Pardubice hl.n., Pardubice-Rosice nad Labem a do zastávky Pardubice závodiště, která leží v těsné blízkosti dostihového areálu, přijede v 10:25 (cílovou stanicí přímého spoje bude Chrudim). Zpět do Prahy se odtud bude vracet v 17:28, přičemž v úseku do Pardubic hl.n. pojede patrová souprava na pravidelném osobním vlaku Os 5348. Ve vlaku bude platit běžný tarif Českých drah a cestující si můžou k jízdence pořídit i místenku až do, resp. ze zastávky Pardubice závodiště.

Návštěvníci dostihu se můžou na závodiště dopravit také motorovým vlakem „Hurvínek“ Pardubického spolku historie železniční dopravy, který bude pendlovat mezi pardubickým hlavním nádražím, Rosicemi nad Labem a závodištěm. Detaily jsou na webu ZDE.

Návštěvníci, kteří se dopraví na dostihy do Pardubic vlakem Českých drah, získají 50 % slevu ze vstupného na dostih. Sleva bude návštěvníkům poskytnuta na pokladně dostihového závodiště na základě předložené platné jízdenky ČD, a to z ceny základního vstupného ke stání. Sleva se nevztahuje na vstupenky, které již byly zakoupeny v předprodeji, a na zvýhodněné vstupné (studenti a mládež do 18 let).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…