DPP: Krátkodobé výluky v provozu tramvají v lednu 2019

12.01.2019 11:38

Informace o změnách v pražské MHD

DPP: Krátkodobé výluky v provozu tramvají v lednu 2019
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

1. Od soboty 12. 1. (7:00 hod.) do neděle 13. 1. 2019 (16:20 hod.) bude mimo provoz zastávka Čechovo náměstí v Moskevské ulici

(pro směr Koh-i-noor, resp. Bohemians)

Změny tras tramvajových linek
(obousměrně)
Linka č. 13 bude ve směru od Černokostelecké z Čechova náměstí prodloužena přes zastávky Bohemians a Nádraží Vršovice do zastávky Náměstí Bratří Synků, kde bude ukončena.

Změny zastávek tramvají
Přemísťuje se zastávka Čechovo náměstí (směr Koh-i-noor, resp. Bohemians) v Moskevské ulici přibližně 10 metrů před křižovatku s Minskou ulicí.
V sobotu 12. 1. 2019 od 7:00 hod. do 12:00 hod. bude navíc pro tramvaje směr Vršovické náměstí přemístěna zastávka Čechovo náměstí z Moskevské ulice do ulice Minské.

Náhradní doprava není zavedena.

2. a) V neděli 13. 1. 2019 od 7:30 hod. do 10:00 hod. bude obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Průběžná – Nádraží Hostivař

Změny tras tramvajových linek
Linka č. 22
bude ve směru z centra ze zastávky Průběžná odkloněna přes zastávky Strašnická, Vozovna Strašnice a Želivského do zastávky Olšanské hřbitovy, kde bude ukončena (nástupní zastávka Želivského).
Linka č. 26 bude ve směru z centra ze zastávky Strašnická odkloněna přes Průběžnou na Kubánské náměstí, kde bude ukončena.

V trase Strašnická – Na Hroudě – Zahradní Město – Nádraží Hostivař bude zavedena náhradní autobusová doprava X26.

2 b) V neděli 13. 1. 2019 od 10:00 hod. do 16:30 hod. bude obousměrně přerušen provoz tramvají již jen v úseku Radošovická – Nádraží Hostivař

Změny tras tramvajových linek
Všechny spoje linky č. 22 budou ve směru z centra ukončeny v zastávce Nádraží Strašnice (nástupní zastávka Radošovická).

Linka č. 26 bude ve směru z centra ze zastávky Strašnická odkloněna přes Průběžnou na Kubánské náměstí, kde bude ukončena. V trase Strašnická – Na Hroudě – Zahradní Město – Nádraží Hostivař bude zavedena náhradní autobusová doprava X26.

3. V neděli 13. 1. 2019 od 8:30 hod. do 15:30 hod. bude obousměrně přerušen provoz tramvají v části obratiště Sídliště Barrandov

Změny tras tramvajových linek
Linka č. 5 bude ve směru z centra zkrácena do zastávky Hlubočepy (nástupní zastávka Zlíchov).

Náhradní autobusová doprava není zavedena.

4. V noci ze čtvrtka 17. 1. (21:30 hod.) na pátek 18. 1. 2019 (cca 0:30 hod.) bude přerušen provoz tramvají v ulici Jana Želivského v úseku od křižovatky s Olšanskou ulicí ke křižovatce s Vinohradskou ulicí, pouze v uvedeném směru

Změny tras tramvajových linek
(obousměrně)
Linka č. 11 bude ve směru od Spořilova zkrácena do zastávky Olšanské hřbitovy.

Změny tras tramvajových linek
(v uvedeném směru)
Linky č. 10 a 16 budou v úseku Palmovka – Flora odkloněny přes zastávky Invalidovna, Křižíkova, Florenc, Masarykovo nádraží, Hlavní nádraží, Husinecká a Olšanské náměstí.
Linka č. 26 bude v úseku Olšanské náměstí – Želivského odkloněna přes zastávky Flora a Olšanské hřbitovy.

Změny zastávek tramvají
Zřizuje se zastávka Flora (směr Orionka) v Jičínské ulici, přibližně 80 metrů za křižovatkou s Vinohradskou ulicí.

V trase Palmovka – Ohrada – Nákladové nádraží Žižkov – Želivského – Flora – Orionka bude (v uvedeném směru) zavedena náhradní autobusová doprava X10.

5. V pátek 18. 1. 2019 od 0:43 hod. do 4:30 hod. bude obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku I. P. Pavlova – Muzeum – Flora – Želivského – Nákladové nádraží Žižkov

Změny tras tramvajových linek
Linka č. 91 bude ve směru od Divoké Šárky ze zastávky I. P. Pavlova odkloněna přes zastávku Bruselská na Zvonařku, kde bude ukončena.
Linka č. 98 bude v úseku Olšanské náměstí – Nákladové nádraží Žižkov odkloněna přes zastávku Olšanská.

V trase I. P. Pavlova – Náměstí Míru – Šumavská – Orionka – Flora – Želivského – Vozovna Strašnice – Strašnická – Nádraží Strašnice (nástupní zastávka Radošovická) bude zavedena náhradní autobusová doprava X91.
V trase Olšanské náměstí – Flora – Želivského – Nákladové nádraží Žižkov bude zavedena náhradní autobusová doprava X98.

6. V pátek 25. 1. 2019 od 0:50 hod. do 4:40 hod. bude obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Strossmayerovo náměstí – Hradčanská

Změny tras tramvajových linek
Linky č. 91 a 96
budou v úseku Dlouhá třída – Hradčanská odkloněny přes zastávky Čechův most a Chotkovy sady.
V trase Náměstí Republiky – Dlouhá třída – Strossmayerovo náměstí – Letenské náměstí – Hradčanská bude zavedena náhradní autobusová doprava X91.

7. V neděli 27. 1. 2019 od 7:30 hod. do 15:00 hod. bude obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Malovanka – Brusnice – Chotkovy sady.

Změny tras tramvajových linek
Linky č. 22 a 23 budou v úseku Malovanka – Malostranská odkloněny přes zastávky Hládkov, Hradčanská a Chotkovy sady.

Náhradní doprava není zavedena.

Dopravní podnik hl. m. Prahy, a. s., je největším dopravcem zajišťujícím městskou hromadnou dopravu v České republice. Obsluhuje celkem 141 autobusových linek, dále 25 denních a 9 nočních tramvajových linek a 3 linky metra. K 1. 1. 2019 bylo ve vlastnictví společnosti 1 162 autobusů, 865 tramvajových vozů a 730 vozidel metra. Společnost ročně přepraví více než miliardu osob a ujede více než 180 mil. kilometrů. Podnik má k 1. 1. 2019 celkem 10 930 zaměstnanců, z toho 4 265 tvoří řidiči MHD. Jediným akcionářem Dopravního podniku je hlavní město Praha, množství dopravních spojů a zadání pro jízdní řády v Praze určuje společnost ROPID (Regionální organizátor Pražské integrované dopravy). Více informací o Dopravním podniku naleznete rovněž ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…