Den otevřených dveří na pražských hasičských stanicích se povedl

12.02.2017 10:36

11. 2. Den jednotného evropského čísla tísňového volání 112 - Den otevřených dveří na pražských hasičských stanicích se opravdu povedl! Největší návštěvnost měla nejnovější hasičská stanice v Modřanech, celkem 520 lidí.

Den otevřených dveří na pražských hasičských stanicích se povedl
Foto: udalosti112.cz
Popisek: Hasičský záchranný sbor ČR - logo

Na stanici na ně čekala nejen prohlídka garáže a hasičské techniky, ale i koutek preventivně výchovné činnosti. Především děti se zde mohly dozvědět mnoho nového formou hry. I další hasičské stanice měly skvělou návštěvnost.

Na stanicích ve Strašnicích a na Smíchově čekali na návštěvníky i příslušníci z odboru stavební prevence. Lidé se zde mohli zeptat na vše, co je zajímá z hlediska požární bezpečnosti doma - třeba jaký hasicí přístroj či sprej si mohou pořídit, nebo proč je důležité mít doma požární hlásič. Strašnickou stanici navštívilo 183 lidí, stanici na Smíchově 125 zájemců.

Na centrále zaznamenali 82 návštěvníků, v Krči se zastavilo na prohlídku garáží 55 lidí a v Radotíně dvacet. Děkujeme za přízeň!  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…