Královéhradecký kraj získal na turistickém veletrhu tři ocenění

20.02.2018 19:01

Královéhradecká výprava odjížděla z mezinárodního veletrhu cestovního ruchu Holiday World doslova obtěžkána stříbrem. Úspěch slavil nejen samotný stánek v podobě prvorepublikové kavárny, ale i jedna z publikací.

Královéhradecký kraj získal na turistickém veletrhu tři ocenění
Foto: Královéhradecký kraj
Popisek: Královéhradecký kraj, logo.

V areálu holešovického výstaviště v Praze se od 15. do 18. února konal 27. ročník mezinárodního veletrhu cestovního ruchu Holiday World. Královéhradecký kraj na něm nesměl chybět. Ve spolupráci s Pardubických krajem tu pod společnou turistickou značkou Východní Čechy lákal zájemce na nejzajímavější místa v regionu.

Zájem budil i samotný stánek v podobě prvorepublikové kavárny, který měl premiéru na veletrhu v Brně. Domácí i zahraniční turisté v něm získali tipy na výlety i všechny potřebné informace o zajímavých destinacích v regionu, jako jsou Krkonoše, Orlické hory a Podorlicko, Chrudimsko-Hlinecko nebo Králický Sněžník. Stánek slavnostně otevřel hejtman Královéhradeckého kraje Jiří Štěpán a radní pro regionální rozvoj, granty, dotace a cestovní ruch Pavel Hečko.

Součástí veletrhu Holiday World bylo i vyhlášení ankety Kraj mého srdce. Královéhradecký kraj v ní získal druhé místo v kategorii "Zimní dovolená". Tím však seznam získaných ocenění teprve začal.

„Náš ‚kavárenský‘ stánek nakonec vyhrál druhé místo za nejpůsobivější expozici celého veletrhu! Lépe se umístila pouze expozice Řecka a na třetím místě skončili Italové. Publikace Cesty loutek navíc vyhrála druhé místo za nejzajímavější propagační materiál. Tento fakt ukazuje, že náš kraj nabízí překrásné turistické cíle a zároveň je umíme i dobře prezentovat,“ popisuje úspěchy radní Hečko.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

10:04 ČEZ: Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

Do práce v autobuse, zpátky domů na kole. Také letos mohou zaměstnanci elektrárny k dopravě do práce…