Lesnická akademie - vzdělávání zaměstnanců Lesů ČR

26.07.2016 12:00

Přednášky, semináře a workshopy se od září chytají pro zaměstnance Lesů ČR v Lesnické akademii. Podnik ji letos otevře poprvé.

Lesnická akademie - vzdělávání zaměstnanců Lesů ČR
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

Nabídku zápisu do Lesnické akademie dostali v červenci zaměstnanci vytipovaní při ročním hodnocení jako perspektivní. Rozhodnout se musí do 16. srpna. O případných volných místech budou podnikoví personalisté, kteří akademii pořádají, informovat na intranetu.

„Jedná se o ucelený vzdělávací a rozvojový program, ve kterém si budou zaměstnanci prohlubovat znalosti i manažerské dovednosti. Dostanou tak možnost k seberealizaci, odbornému i profesnímu rozvoji a současně nám jde i o zpestření jejich běžné pracovní rutiny,“ říká generální ředitel Lesů ČR Daniel Szórád.

Skupinu s maximálně 20 účastníky čekají přednášky s diskusí, nácvik dovedností a workshopy. Každá vzdělávací akce potrvá jeden až dva dny. Setkají se zaměstnanci, podnikoví školitelé, oboroví specialisté, vysokoškolští pedagogové i lesníci z praxe.

„Po tříletém studiu zakončeném krátkou odbornou závěrečnou prací absolventi získají certifikát. Ten jim kromě jiného může pomoci v kariérním růstu,“ vysvětluje Šárka Matějíčková, vedoucí odboru personálního a ekonomiky práce.

V povinné části během přednášek z ekonomiky, lesní politiky a manažerských dovedností získají „studenti“ 30 kreditů. V nepovinné nejméně 20 kreditů. Volitelné jsou podle zájmu například přednášky z práva a legislativy, lesní pedagogiky, ekonomiky a obchodu a dalších oblastí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravskoslezský kraj: Sobota nabídne na Hukvaldech Hrad plný pokladů

22:03 Moravskoslezský kraj: Sobota nabídne na Hukvaldech Hrad plný pokladů

Akce Hrad plný pokladů nabídne celodenní zábavný kulturní program na hradě Hukvaldy. Formou workshop…