Lesy ČR: Prodej dříví veřejnosti je obnovený a výhodnější

29.04.2020 14:21

Lesy ČR zlevnily pro veřejnost veškeré dřevo a v souvislosti s uvolněním vládních opatření obnovily jeho prodej. Snížení cen se týká jak samovýroby, tak dřeva uskladněného přímo v lese. Podnik rozšířil nabídku i počet prodejních míst.

Lesy ČR: Prodej dříví veřejnosti je obnovený a výhodnější
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

Lesy ČR zareagovaly na stávající situaci snížením cen dřeva určeného samovýrobcům, kteří stromy označené lesníkem sami pokácí a odvezou, ale i všem nakupujícím v lesních skladech. „Lidé tak mohou významně ušetřit na vytápění domů, chat a chalup,“ vysvětluje Josef Vojáček, generální ředitel Lesů ČR.

Ceníky dnes podnik zveřejnil na svých webových stránkách, stejně jako kontakty na lesníky, kteří zprostředkují prodej v regionech - ZDE. Nejvýhodnější je nákup smrkového dřeva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…