MPSV: Druhým politickým náměstkem ministryně bude Petr Krčál

03.08.2016 18:30

Takzvaným politickým náměstkem ministryně práce a sociálních věcí byl 1. srpna 2016 jmenován Petr Krčál. Nastupuje na pracovní místo náměstka člena vlády, kterého na základě zákona o státní službě jmenuje přímo ministryně Michaela Marksová. Na MPSV se zaměří především na oblast sociálních služeb.

MPSV: Druhým politickým náměstkem ministryně bude Petr Krčál
Foto: Martin Kovář
Popisek: Budova MPSV

„Na MPSV budu působit jako náměstek člena vlády se zaměřením na sociální péči, sociální práci a rád bych se věnoval také otázkám zaměstnanosti včetně řešení nedostatku pracovních sil. Po téměř osmileté práci pro regionální sociální sféru mohu ministerstvu nabídnout zkušenosti v daném oboru, očekávanou profesionalitu a schopnost komunikovat s laickou i odbornou veřejností,“ řekl Petr Krčál.

Petr Krčál se oblasti práce a sociálních věcí dlouhodobě věnuje, je uznávaným odborníkem na prorodinnou a seniorskou politiku, financování a transformaci sociálních služeb. Ministerstvo tak bude moci využít jeho zkušeností i znalostí situace v regionech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Ukrajina

Dobrý den, co si myslíte o novém mobilizačním zákonu na Ukrajině? A měli bychom ,,vyhostit" Ukrajince, kterých se to týká? Mně to přijde nehumánní, Češi v minulosti (např. za okupace) taky ve velkém emigrovali a podle všeho se ani teď nehrnou do armády, a to nejsme ve válce. Ani já bych do války své...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Povodí Ohře: Během jarních úklidových akcí se podařilo sesbírat téměř 40 tun odpadu

13:14 Povodí Ohře: Během jarních úklidových akcí se podařilo sesbírat téměř 40 tun odpadu

Na našem spravovaném území proběhlo během března a dubna několik úklidových akcí organizovaných různ…