MŠMT: Ministryně Valachová navštíví v úterý 23. února SPŠ Na Třebešíně

20.02.2016 21:14

Ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová jednala v pátek s ředitelem SPŠ Na Třebešíně v Praze Františkem Bártlem, s náměstkem pražské primátorky pro oblast školství Petrem Dolínkem (zástupce zřizovatele SPŠ Na Třebešíně), ústředním školním inspektorem Tomášem Zatloukalem a generálním inspektorem Státního úřadu inspekce práce Rudolfem Hahnem. Tématem byl vážný případ šikany na této střední škole, kterou ministryně příští týden navštíví.

MŠMT: Ministryně Valachová navštíví v úterý 23. února SPŠ Na Třebešíně
Foto: msmt.cz
Popisek: MŠMT - logo

Účelem návštěvy ministryně Valachové na SPŠ Na Třebešíně nebude podle jejích slov řešení postihu šikanujících žáků, ani vyvození odpovědnosti pro vedení školy, ale podpora žáků a učitelů školy.

"Chci se s nimi setkat, komunikovat o závažnosti celé situace, ale také o potřebě obnovení vztahů a klimatu ve škole," prohlásila ministryně Valachová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…