Ministerstvo obrany má dvě volná místa náměstků

04.11.2015 16:59

Státní tajemník Ministerstva obrany vyhlásil podle zákona o státní službě výběrová řízení na obsazení dvou služebních míst náměstků pro řízení sekce, a to náměstka pro řízení sekce vyzbrojování a akvizic Ministerstva obrany a náměstka pro řízení sekce ekonomické a majetkové Ministerstva obrany.

Ministerstvo obrany má dvě volná místa náměstků
Foto: mocr.cz
Popisek: Budova Ministerstva obrany ČR

Náměstek pro řízení sekce vyzbrojování a akvizic je odpovědný za systém vyzbrojování, řízení projektů vyzbrojování a realizaci mezinárodní spolupráce v oblasti vyzbrojování v resortu obrany. Náměstek pro řízení sekce ekonomické a majetkové je odpovědný za systém rozpočtování, financování, účetnictví, finanční kontroly a controllingu v resortu obrany.

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení je publikováno jak na úřední desce státního tajemníka Ministerstva obrany (náměstí Svobody č. 471/4, Praha 6), tak i na elektronické úřední desce (www.army.cz).

Vyhlášení výběrových řízení na pozici tzv. „odborných náměstků“ vyplývá ze zákona o státní službě. Zájemci, kterými mohou být i stávající náměstci, mohou podávat přihlášky do 30. listopadu 2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…