Pardubický kraj zve v pondělí na Den seniorů

07.10.2017 21:33

Velkou oslavu Dne seniorů připravil Pardubický kraj se svými partnery do ATRIUM Paláce v Pardubicích na pondělí 9. října. Komponovaný program zdarma začne ve vstupních prostorách v 11 hodin dopoledne a potrvá až do 17 hodin.

Pardubický kraj zve v pondělí na Den seniorů
Foto: Pardubický kraj
Popisek: Základní podoba loga Pardubického kraje.

„Tak jako každý rok chceme poděkovat seniorům za to, co dělají pro mladší generace a nabídnout jim příjemný program. Pardubický kraj dlouhodobě podporuje seniory a péči o ně. Jednou z aktivit je například systém slevové karty Seniorpasy. S nimi mohou spoluobčané ve věku od 55 let čerpat slevy u řady obchodníků či poskytovatelů služeb. Karta je zdarma a bude o ní možno požádat i v pondělí v Atriu,“ uvedl radní Pavel Šotola.

Den seniorů se ponese v duchu hudby, ale také přednášek. Chotěbořský umělecký soubor DUO vystoupí v 11:30 a v 16 hodin, mezitím proběhne od 13:30 přednáška Václava Jelínka na téma Škodlivé látky v potravinách a domácnosti a od 14:45 hodin proběhnou ukázky Českého červeného kříže základů oživování. Pro každého je připraven zdarma koláček a káva.

Hlavním protagonistou je známý pardubický zpěvák Josef Sochor, Ten vystoupí ve 13 hodin a v 15:15 hodin.

Akce se koná pod záštitou 1. náměstka hejtmana Pardubického kraje Romana Línka a radního pro sociální péči Pavla Šotoly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

11:46 Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

Lokalita U Trojice v Pardubicích prochází změnou. Byly zde vysazeny tradiční odrůdy ovocných stromů.…