Plzeňský Prazdroj: Birell Citrón & Granátové jablko - chuťová paleta se rozšiřuje

30.04.2013 13:57

Po loňském úspěchu Birellu Limetka & Malina přichází značka s další novinkou, tentokrát v provedení Citrón & Granátové jablko.

Plzeňský Prazdroj: Birell Citrón & Granátové jablko - chuťová paleta se rozšiřuje
Foto: red
Popisek: Plzeňský Prazdroj

 

I nová varianta nabízí spotřebitelům, kteří vyznávají a užívají si přirozeně aktivní zdravý životní styl, sladší ovocnou chuť, společně s osvěžujícím účinkem typickým pro všechny varianty Birellu. Birell Citrón & Granátové jablko je v prodeji od dubna 2013 v 0,5 litrových plechovkách.
 
Citrusové příchutě míchaných nápojů z piva jsou velmi oblíbené a tak i Birell využívá příležitosti a spotřebitelům představuje další novinku ze svého portfolia. Spojení citrónů a netradičního granátového jablka nabízí jedinečnou chuťovou kombinaci umožňující příjemné osvěžení.
 
„Chceme nabídnout nejrůznější chuťové varianty, které osloví co nejvíce spotřebitelů. Ať už před nebo po nejrůznějších sportovních výkonech nebo na rodinném výletu. Díky bohaté paletě chutí je možné si Birell dopřát i ke každému typu zdravého jídla,“ uvedl Luděk Baumruk, marketingový manažer společnosti Plzeňský Prazdroj.
 
Ovocné novinky jsou určeny všem, kteří hledají lehké osvěžení, přičemž novinka Birell Citrón & Granátové jablko je ve srovnání s Limetkou & Malinou méně sladká. Birell Světlý i nadále oslovuje především příznivce pravé pivní chuti a typického pivního řízu. Birell Polotmavý doplňuje chuťovou paletu výraznou plnou chutí tmavého piva s tóny karamelu.
 
Stejně jako ostatní varianty, neobsahuje Birell Citrón & Granátové jablko konzervanty ani umělá barviva. Birell je díky nízkému kalorickému obsahu vhodný jako nápoj pro aktivní životní styl a je ideální volbou pro doplnění potřebných tekutin. Na trh je novinka uváděna v půllitrové plechovce.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…