Plzeňský kraj: Hospic získal díky strašidlům 30 tisíc korun

15.11.2018 21:39

Kostlivci, čarodějnice, mumie a další strašidla zaplnila první listopadovou neděli plzeňský Parkhotel. Plzeňský kraj zde uspořádal akci s názvem Strašidelný rej, jejíž výtěžek putuje na podporu plzeňské hospicové péče DOMOV. Protože malých návštěvníků s rodiči bylo opravdu plno, vybrala se částka 30 tisíc korun.

Plzeňský kraj: Hospic získal díky strašidlům 30 tisíc korun
Foto: plzensky-kraj.cz
Popisek: Plzeňský kraj - logo

V úvodu strašidelného odpoledne předal šek s vybranou částkou hejtman Josef Bernard ředitelce hospice Janě Červánkové. Pak už mohla začít zábava, kterou obstaralo trio čarodějnic se svým strašidelným programem. Děti během odpoledne soutěžily o ceny, tančily, vyslechly si krátké příběhy o čarodějnicích a také se mohly nechat vyfotit ve fotokoutku a odnést si na památku svoji fotku.

Plzeňský kraj každoročně v předvánočním čase pořádal akci s názvem Advent dětem, jejíž výtěžek vždy putoval na dobročinné účely. Letos se kraj rozhodl koncept pozměnit a termín akce posunout k "dušičkám" a dát dětem možnost obléknout si strašidelný kostým a pořádně se vyřádit. Vzhledem k počtu návštěvníků, který naplnil kapacitu sálu, se lze domnívat, že se akce dětem i rodičům líbila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

11:54 ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

Energetici v Dukovanech dosáhli plánovaného zvýšení elektrického výkonu 3. výrobního bloku – špičkov…