Policie: Novoroční oslavy - 3600 oznámení

02.01.2016 9:10

Silvestrovské oslavy spojené s koncem roku a příchodem roku 2016 byly z pohledu Policie ČR poměrně klidné. Policisté na celém území ČR přijali během silvestrovského dne až do novoročních brzkých ranních hodin na lince tísňového volání 158 více než 3600 oznámení. Zpravidla se oznámení přímo dotýkala silvestrovských oslav, šlo často o drobné potyčky a fyzická napadení, nezřídka v souvislosti s alkoholem.

Policie: Novoroční oslavy - 3600 oznámení
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policejní vozy

Policejní pyrotechnici vyjížděli během noci celkem k šesti případům spojených se zábavní pyrotechnikou. Šlo zejména o poranění končetin vzniklá výbuchem během manipulace.

Během posledního dne v roce 2015 došlo na území České republiky k 145 dopravním nehodám, s celkovou hmotnou škodou přesahující 6 milionů korun. Bohužel, dopravní nehoda, ke které došlo už v podvečer na Znojemsku, si vyžádala jeden lidský život, a to řidiče osobního vozidla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…