Pro klienty Ery a Poštovní spořitelny je otevřeno i během svátků

24.12.2013 17:31

Svátky v závěru roku ovlivní i otevírací dobu Era finančních center.

Pro klienty Ery a Poštovní spořitelny je otevřeno i během svátků
Foto: erasvet.cz
Popisek: Era

Ta budou během vánočních svátků i na Nový rok uzavřena. Na Silvestra bude provozní doba oproti standardnímu provozu zkrácena. Klienti Ery a Poštovní spořitelny však mohou využívat finanční služby i během svátků, a to na vybraných pobočkách České pošty. Některé z nich zůstanou otevřené dokonce i na Štědrý den a na Nový rok.

V pondělí 23. prosince a ve dnech 27. a 30. prosince 2013 mají Era finanční centra standardní provozní dobu. Zavřeno bude ve dnech 24. až 26. prosince, dále 28. a 29. prosince 2013 a 1. ledna 2014. Na Silvestra, tedy v úterý 31. prosince 2013, bude provozní doba zkrácena – nejčastěji do 13 hodin.

Klienti mohou během Vánoc své platební transakce vyřídit na vybraných pobočkách České pošty. Na Štědrý den bude otevřeno celkem 18 poboček, 25. prosince budou všechny pošty zavřené, ale hned následující den bude otevřeno 11 poboček České pošty.

Era a Poštovní spořitelna zaručují svým klientům zpracování a zaúčtování příkazů k úhradě se splatností ihned do konce roku 2013 v těchto případech:

  • ve prospěch účtů vedených v ČSOB v České republice, pokud příkazy budou podány na poštách nejpozději dne 30. prosince 2013, v Era finančních centrech Poštovní spořitelny nejpozději dne 31. prosince 2013 do 12 hodin
  • ve prospěch účtů vedených v jiných tuzemských bankách, jestliže budou příkazy podány na poštách nejpozději dne 27. prosince 2013 nebo v Era finančních centrech Poštovní spořitelny nejpozději dne 30. prosince 2013
  • u příkazů k úhradě podaných elektronicky, budou-li touto službou odeslány nejpozději 31. prosince 2013 do 15 hodin (záruka se vztahuje na odepsání z účtu plátce)
  •  prioritní platby zadané elektronicky je třeba odeslat nejpozději 31. prosince 2013 do 10:30 hodin (bez omezení částky), resp. do 12 hodin (maximálně 100 mil. Kč)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Ondřej Knotek byl položen dotaz

svoboda slova

Úplně souhlasím s tím, co si ANO myslí o údajném boji s dezinformacemi a ochraně svobody slova. Můj dotaz zní. Jak budete chtít zajistit, aby tu svoboda slova fungovala dál a lidé neměli strach vyjádřit svůj názor, což se už dnes děje? Mluví se o boji s dezinformacemi, ale co ochrana svobody slova? ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: Noví čeští velvyslanci zamíří do Turecka a Švýcarska

16:08 Ministerstvo zahraničí: Noví čeští velvyslanci zamíří do Turecka a Švýcarska

V následujících měsících vyšle česká diplomacie nové velvyslance do Ankary a do Bernu.