Profesor Michálek se stal partnerem amerického konsorcia Cell Surgical Network

08.02.2017 16:20

Profesor Jaroslav Michálek se stal součástí prestižní sítě amerických pracovišť sdružených v rámci Cell Surgical Network.

Profesor Michálek se stal partnerem amerického konsorcia Cell Surgical Network
Foto: Archiv J. M.
Popisek: Profesor Jaroslav Michálek.

Síť amerických pracovišť sdružených v rámci Cell Surgical Network využívá kmenové buňky a regenerativní buňky obsažené ve stromální vaskulární frakci tukové a pojivové tkáně k léčbě onemocnění srdce a cév včetně infarktu myokardu, hypertenze, chronického srdečního selhání, kardiomyopatie a cévní mozkové příhody; neurologických onemocnění včetně roztroušené sklerózy, Parkinsonovy choroby, Alzheimerovy choroby, ortopedických onemocnění včetně osteoartrózy, revmatoidní artritidy, bolestí zad; urologických onemocnění včetně inkontinence moči a erektilní dysfunkce; očních onemocnění včetně věkem podmíněné makulární degenerace, diabetické retinopatie a hypertonické angiopatie; diabetes mellitus 1. i 2. typu, plicní fibrózy, Crohnovy choroby a dalších onemocnění.

Více se dozvíte zde.

Prof. MUDr. Jaroslav Michálek, Ph.D. je atestovaným lékařem v oborech klinická onkologie, pediatrie, alergologie a klinická imunologie, má 16leté zkušenosti v regenerativní medicíně a buněčných terapiích. Je prezidentem mezinárodního konsorcia International Consortium for Cell Therapy and Immunotherapy a je také držitelem Evropského patentu pro izolaci kmenových buněk z tukové a pojivové tkáně. Je autorem více než 200 vědeckých publikací, pravidelně přednáší na tuzemských i zahraničních vědeckých konferencích. V roce 2010 založil kliniku Cellthera, která se zabývá využitím buněčných terapií v regenerativní medicíně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…