SYNOT TIP dnes spouští novou číselnou loterii s názvem SYNOT LOTTO

04.12.2013 13:00

Holding SYNOT rozšiřuje svou nabídku o číselnou loterii. Ta se jmenuje SYNOT LOTTO a je ve svém segmentu naprosto unikátní. Celý tiket si totiž sázející tvoří sám bez asistence obsluhy.

SYNOT TIP dnes spouští novou číselnou loterii s názvem SYNOT LOTTO
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

Zájemci si mohou vsadit již nyní. První slosování pak proběhne v pátek. Název loterie odpovídá pojmenování jedné z bývalých dceřiných společností holdingu SYNOT.

V připravované číselné loterii SYNOT LOTTO budou mít sázející možnost tipovat šest čísel z číselné řady 1 až 49. Každý tiket může obsahovat až 10 sloupců. Losováno bude šest výherních a jedno dodatkové číslo pro první i druhý tah. Sázející si může vsadit až na 12 předplatných sázkových období dopředu. Slosování bude probíhat vždy v pondělí a pátek, v 18. hodin. Výsledky se sázející dozvědí na webových stránkách www.synottip.cz, nebo vložením tiketu do samoobslužného terminálu. Cena sázky za jeden sloupec je 15 korun.

Loterie nabídne vysoké výhry s minimálním garantovaným jackpotem ve výši 1 milion korun. Tipující se navíc za desetikorunový příplatek mohou zapojit do hry o další milion, a to v tzv. „milionové klice“ – což je náhodně vygenerovaná kombinace čísel na soutěžním tiketu.

Loterie SYNOT LOTTO je jedinečná tím, že si sázející celý tiket může vytvořit úplně sám, a to prostřednictvím samoobslužných terminálů ve sportbarech a sběrnách společnosti SYNOT TIP, kterých je v celé republice v současné době více než 700.

Hry se mohou účastnit registrovaní i neregistrovaní hráči. Registrovaní sázející však mohou navíc sbírat věrnostní body, které je možné využít například v kurzovém sázení, online pokeru a dalších produktech.

Hra je samozřejmě povolena Ministerstvem financí ČR.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…