Školu čepování jako originální vánoční dárek nabízí Pilsner Urquell galerie

08.12.2013 13:34

Plzeňský Prazdroj inspiruje k originálním vánočním nákupům. Jedinečným zážitkem a vhodným dárkem nejen pro muže je Škola čepování v Pilsner Urquell Galerii & Brand Store v Praze na Malé Straně, kde se zájemci mohou naučit správně čepovat pivo. Pro příznivce značek Plzeňského Prazdroje přináší internetový obchod celou řadu zajímavých nápadů pro vánoční období.

Školu čepování jako originální vánoční dárek nabízí Pilsner Urquell galerie
Foto: red
Popisek: Plzeňský Prazdroj

Originální vánoční dárek – Školu čepování Pilsner Urquell – nabízí stylová galerie a značkový obchod Pilsner Urquell, U Lužického semináře 11 na Malé Straně v Praze. „Příznivcům dobrého piva by rozhodně neměla uniknout příležitost vyzkoušet si pod odborným dohledem, jak správně načepovat půllitr plzeňského. Mnozí nemají tušení, jaké detaily při čepování mohou mít vliv na chuť piva, od dokonalé čistoty pivního skla až po různé techniky čepování. Přijďte se detailně seznámit s řemeslem výčepních a vychutnat si dobrou plzeň při posezení ve sklípku,“ zve k netradičnímu zážitku plzeňský sládek Václav Berka.

Během hodinového programu čeká zájemce komentovaná prohlídka expozice o příběhu piva Pilsner Urquell, jeho 171 let dlouhé historii a významu pro světové pivovarnictví, ale také o jeho unikátním varním postupu a prvotřídních surovinách. Pod vedením odborníka se v rámci školy čepování seznámíte se správnými zásadami čepování. Především se ale přesvědčíte, jak mohou různé styly čepování – hladinka, šnyt, čochtan či mlíko – významně ovlivnit chuť piva dle gusta a preferencí zákazníka. Cena programu je 200 Kč za osobu a termíny pro individuální návštěvníky najdete na www.galerie.pilsner-urquell.cz/zazijte.

K nákupu vhodného dárku pro příznivce piv Plzeňského Prazdroje inspiruje internetový obchod www.eshop.prazdroj.cz. Z pohodlí domova lze pro hokejové nadšence a příznivce značky Radegast, oficiálního piva hokejové extraligy, objednat speciální balíček s dresem i pukem Radegast a sklenicí s logem jejich oblíbeného hokejového klubu. Sortiment v e-shopu zahrnuje také například oblečení z olympijské kolekce Pilsner Urquell, hrdého partnera letošních olympijských her v Soči 2014. Hitem zimní olympiády se jistě stane originální značková beranice či elegantní bílá vesta s odepínatelnou kožešinkou i kapucí v různě barevném provedení. Nabídku doplní sportovní lahev vhodná pro všechny druhy sportu, olympijské sluneční brýle včetně pouzdra, kšiltová čepice, pletené rukavice a šála či klíčenka s logem Pilsner Urquell. Pro milovníky poctivé kuchyně Velkopopovický Kozel nachystal praktickou sadu kuchyňského náčiní. Zakoupit lze mj. i stylovou krabičku k netradičnímu balení vánočních dárků ve tvaru kamionu, a to v provedení všech hlavních značek Plzeňského Prazdroje. Pouze u objednávek podaných do 15. prosince lze garantovat včasné doručení do Vánoc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

15:16 Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

Povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii zajistit zbraně. Vláda schválila …