Skupina SYNOT na veletrhu Regiontour 2015!

15.01.2015 18:29

V Brně dnes odstartoval tradiční veletrh Regiontour. Jedná se o vůbec největší prezentaci cestovního ruchu s důrazem na regiony ve střední Evropě. S atraktivní nabídkou se zde prezentuje také skupina SYNOT, která se dlouhodobě v oblasti cestovního ruchu angažuje.

Skupina SYNOT na veletrhu Regiontour 2015!
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

Letos má na výstavišti hned dvě expozice.  V nich získají návštěvníci veletrhu informace o valašských, slováckých, ale také slovenských produktech cestovního ruchu.

Jednou z expozic je Valašská chalupa. V ní návštěvníky čeká tradiční regionální gastronomie, lidová tvorba a samozřejmě doprovodný program, včetně cimbálové muziky.

Slovenskou expozici pak zastupuje především projekt Zelená žaba.  Jedná se o architektonický skvost meziválečné architektury – objekt někdejšího termálního koupaliště s bazénem, vytesaným přímo do skály, který po více než desetiletém chátrání v letošním roce znovu ožije a bude sloužit veřejnosti.

„Zelená žaba je již několik desetiletí symbolem Trenčianských Teplic, za její rekonstrukci dokonce tisíce Slováků bojovaly prostřednictvím petice. Jsme skutečně rádi, že jsme mohli rekonstrukci zahájit a těšíme se na srpen, kdy zrekonstruovaný areál znovu přivítá návštěvníky,“ uvedl Jan Svoboda, jednatel společnosti Kúpele Zelená žaba.

Dalším „slovenským lákadlem“ je secesní hotel Elizabeth, který se nachází přímo pod trenčianským hradem a pyšní se dokonce prvenstvím v péči o klienty v rámci všech evropských historických hotelů.

V expozicích získají zájemci kompletní informace o turistických aktivitách, nabízených mezinárodní skupinou SYNOT, a to jak pro letní, tak zimní turistickou sezónu. Tu představuje především SKI areál SYNOT Kyčerka, který nabízí možnost rodinného lyžování v krásném prostřední Velkých Karlovic, stylovou restauraci a ubytování v typických valašských dřevěnicích.

„Náš Skiareál nabízí nejen 9 sjezdovek pro lyžaře v délce přibližně 2,5 kilometru, ale také řadu běžeckých tratí, dva pohyblivé koberce pro děti a lyžařskou a snowboardovou školu. Zájemci o příjemné zimní zážitky se navíc mohou vydat sněžným vozem na jízdu po hřebenech Beskyd, projít se zimní přírodou na sněžnicích nebo se zúčastnit speciálních akcí, které pro ně připravujeme, jakými jsou například karnevaly, soutěže a podobně,“ uvedl provozovatel areálu, Otto Kořistka.

Kyčerka však nabízí možnosti vyžití také v dalších ročních obdobích, kdy funguje jako Bike park nebo Aktivity park a poskytuje možnosti sportu a zábavy pro děti, jejich rodiče i prarodiče.

Skupina SYNOT se podpoře turistického ruchu věnuje dlouhodobě. Ve svém vlastnictví má také vinné sklepy, restaurace i několik překrásných hotelů, nabízejících skvělou kuchyni, příjemné ubytování a například wellness služby. 

Bližší informace o jednotlivých produktech cestovního ruchu zde: http://www.synotholiday.cz/

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty


 

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…