Skupina SYNOT založila novou společnost ve Vietnamu!

09.11.2017 10:30

Skupina SYNOT posiluje svou pozici v Asii. Ve Vietnamu totiž založila novou společnost s názvem SYNOT SEA.

Skupina SYNOT založila novou společnost ve Vietnamu!
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

„Nová společnost SYNOT SEA manažersky zaštítí veškeré naše aktivity ve Vietnamu, kde působíme již přibližně dva roky. Samotné její založení je důkazem toho, že to zde s našimi podnikatelskými aktivitami myslíme opravdu vážně,“ uvedl Neofytos Neofytou, výkonný ředitel společnosti SYNOT International Limited.

Ve Vietnamu skupina SYNOT zahájila své působení v závěru roku 2015, kdy zde otevřela první kasino. K dnešnímu dni zde již fungují kasina tři a do konce roku je v plánu otevření dalších dvou. Stávající i nově budovaná kasina budou exkluzivně vybavena nejmodernější herní technikou skupiny SYNOT.

„V asijském trhu vidíme velký potenciál budoucího růstu. Našim plánem je expandovat také do dalších zemí jihovýchodní Asie. Napovídá tomu i název nové společnosti SYNOT South East Asia. Nechceme se přitom omezit pouze na oblast loterního byznysu. Jak jsme uvedli již dříve, našim plánem je se zde věnovat stejně, jako v jiných zemích, kde působíme, například aktivitám v oblasti cestovního ruchu, IT technologií nebo třeba podpory sportu,“ doplnil Miroslav Valenta ml., obchodní ředitel skupiny SYNOT.

Nová společnost SYNOT SEA má sídlo v Ho Chi Minh City, které je největším a nejvyspělejším městem celé země.

O skupině SYNOT:
Skupina SYNOT dnes dává práci přibližně třem tisícům osobám. Působí téměř na všech kontinentech, a to přibližně ve dvaceti zemích světa. Své obchodní aktivity má v Evropě, Africe, Americe i v Asii. Kromě loterního průmyslu a dodávky špičkových IT technologií, softwarových řešení a herních zařízení se věnuje také investicím v oblasti cestovního ruchu a sportu, podpory startupových projektů, mediálním aktivitám a dalším podnikatelským odvětvím. Její roční obrat činí přibližně 16 miliard korun.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

13:04 DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) začne od středy 17. dubna 2024 od brzkých ranních hodin s opravou…