Thomayerova nemocnice: Nový vjezd pro sanitní vozy urychlí transfer pacientů

06.10.2018 22:26

Thomayerova nemocnice otevřela zbrusu nový vjezd pro sanitní vozy a rychlou záchrannou službu.

Thomayerova nemocnice: Nový vjezd pro sanitní vozy urychlí transfer pacientů
Foto: Thomayerova nemocnice
Popisek: Thomayerova nemocnice

Hlavním důvodem je zvýšení počtu pacientů, kteří těmito vozy do nemocnice přijíždějí. Zrychlí se tedy transfer pacientů na příslušná oddělení a řidičům záchranné služby odpadne nutnost projíždět velmi frekventovanou hlavní bránou.

Slavnostního přestřižení pásky se zúčastnili pražský radní pro zdravotnictví a bydlení Ing. Radek Lacko a ředitel Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy MUDr. Petr Kolouch, MBA. „Díky vjezdu, který je určen pouze vozům záchranné služby, se významně zrychlí vjezd těchto sanitek do Thomayerovy nemocnice a zrychlí se tak i přidělování dovezených pacientů na jednotlivá odborná oddělení. Bude tak přínosem jak pro pacienty, tak obsluhu vozidel zdravotnické záchranné služby,“ říká ředitel Thomayerovy nemocnice doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc. Spolu se speciálním vjezdem byla opravena také zhruba padesátimetrová část historického plotu. Stavba byla realizována díky příspěvku Magistrátu Hlavního města Prahy a Krajského úřadu Středočeského kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…