ÚZSVM v České Lípě získal od policie majetek v hodnotě bezmála čtyř milionů

21.12.2018 21:54

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových v České Lípě získal nemovitosti ležící v katastrálním území Petrovice v Lužických horách, náležející k městu Jablonné v Podještědí. Jednalo se o sedm pozemků vedených jako nepotřebný majetek Krajského ředitelství policie Libereckého kraje.

ÚZSVM v České Lípě získal od policie majetek v hodnotě bezmála čtyř milionů
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Předmětem předání byla jedna stavební parcela o rozloze 918 m2, jejíž součástí je víceúčelová stavba, která v minulosti sloužila jako kanceláře pohraniční Policie ČR. Součástí dalších tří předaných pozemků jsou stavby bez čísla popisného sloužící v minulosti jako sklady policií zabavených vozidel.

Předány byly i další tři pozemky vedené v katastru nemovitostí jako manipulační plochy a další příslušenství jako např. teplovodní kotel na tuhá paliva či kovová kuchyňská linka. Rozloha všech sedmi převedených pozemků činí celkem 5 899 m2. Uvedené nemovitosti se nacházejí v oploceném areálu. Současně nemovitosti leží ve III. zóně ochrany přírody Chráněné krajinné oblasti Lužické hory.

Zaměstnanci převzaté nemovitosti v celkové účetní hodnotě 3 959 381 Kč prošetří a navrhnou jejich další využití. Přednostně tyto nemovitosti nabídnou k bezúplatnému převodu ostatním státním organizacím. Jestliže o ně žádná organizace neprojeví zájem, budou nabídnuty veřejnosti formou výběrového řízení s aukcí či dražbou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…