Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových převedl ve veřejném zájmu městu Havlíčkův Brod pozemky

11.08.2017 20:04

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) v Havlíčkově Brodě bezúplatně převedl městu Havlíčkův Brod pozemky v blízkosti kulturního zařízení a cyklostezky, které jsou užívané širokou veřejností. Slouží jako odpočinková zóna zejména pro maminky s dětmi, seniory, cyklisty, turisty a v neposlední řadě i pro návštěvníky přilehlého kulturního domu a do budoucna i plánované Krajské knihovny Vysočiny.

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových převedl ve veřejném zájmu městu Havlíčkův Brod pozemky
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

Město Havlíčkův Brod bude předmětné pozemky o celkové výměře 669 m² využívat ve veřejném zájmu a jeho cílem je zejména zajištění potřeb široké veřejnosti v oblasti sportovní, kulturní, osvětové a vzdělávací. Město již v této lokalitě vlastní pozemky tvořící funkční celek s kulturním zařízením a nabytím pozemků tak docílí zachování jednotného vzhledu, který bude zapadat do celkové koncepce rozvoje města Havlíčkův Brod.

Do vlastnictví státu přešel předmětný majetek z Jednoty lidového spotřebního družstva na základě smlouvy o převodu vlastnictví z roku 1981.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…