VLS: Výběrové řízení na nového ředitele

14.01.2022 20:29 | Tisková zpráva

Ministerstvo obrany ČR vypsalo výběrové řízení na pozici ředitele státního podniku Vojenské lesy a statky ČR. Uchazeči mohou přihlášky do tendru podávat do 3. února 2022.

VLS: Výběrové řízení na nového ředitele
Foto: vls.cz
Popisek: Vojenské lesy a statky ČR, s. p. - logo

Mezi požadavky na ředitele, který by měl z výběrového řízení vzejít je vysokoškolské vzdělání lesnického, ekonomického nebo právního zaměření, tříletá pracovní zkušenost na pozici ve vrcholovém managementu společnosti obdobného typu jako je VLS či pětiletá praxe oboru lesního hospodaření. Kandidát musí ze zákona splňovat také podmínky bezpečnostní prověrky na stupeň „tajné.“ Pokud ji nemá, musí ji do jednoho roku získat od NBÚ. Kompletní požadavky, informace, termíny a kontakty pro tendr na tuto pozici najdete v dokumentu pod článkem.

Bývalého ředitele Vojenských lesů a statků ČR Petra Krále odvolala ministryně obrany Jana Černochová ve středu 29 prosince z důvodu manažerského pochybení. Řízením podniku pověřila Ing. Ivo Dohnala, dosavadního ekonoma divize VLS Mimoň, který státní podnik vede do skončení výběrového řízení na funkci nového ředitele.

Podmínky výběrového řízení najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…